Може и да останем изненадани от този факт, но Памела

...
Може и да останем изненадани от този факт, но Памела
Коментари Харесай

Коя е единствената истинска любов на Памела Андерсън

Може и да останем сюрпризирани от този факт, само че Памела Андерсън сега живее сама в остарялата плантация на баба си и дядо си на остров Ванкувър. Тям тя е заобиколена от петте си кучета, обичаните си книги, градината и морето.
 Pamela, a love story и първи филмов откъс на документалния филм за Памела Андерсън на Netflix
Истинската история на Памела Андерсън

Какво да чакаме от Pamela, a love story

" Сега, когато съм сама, пребивавам по-романтичен живот, в сравнение с когато бях обвързана ", споделя актрисата, която има пет брака в живота си. Освен за Томи Лий тя се дами един път и за Кид Рок, два пъти за Рик Саломон и един път за Дан Хейхърст, с който бракът им продължава по-малко от година и завършва през 2021 година

Връщайки се към най-бурната ѝ връзка - тази с Томи Лий, за началото ѝ Памела Андерсън споделя, че двамата просто са желали да имат бебета и да бъдат дружно вечно. За нежните, за бурните моменти в брака им, както и за любовта им към двамата им сина Брандън (26 г.) и Дилън (25 г.) тя написа в мемоарната си книга Love, Pamela.

В нея Памела Андерсън разкрива, че връзката ѝ с Томи Лий може би е била единственият път, в който е била същински влюбена. Сватбата им през 1995 година на плажа в Канкун, на която тя е по бански, а той по къси панталони, провокира доста заглавия в медиите и преследвания от папараци. " Забавлявахме се и правилото ни беше да няма правила ", написа актрисата за брака си с Томи Лий.

Кражбата на касетата със секс записи на двойката обаче усложнява живота им. " Това унищожи животи, като се стартира от нашата връзка - и е непростимо хората към момента до ден сегашен да си мислят, че могат да завоюват от такова извънредно прекарване ", споделя Памела Андерсън. Тя твърди също, че в никакъв случай не е гледала записите от касетата, написа People.

Стресът от обстановката си споделя думата и в един миг ги смазва. Актрисата написа в книгата си, че една вечер през 1998 година брачният партньор ѝ Томи Лий извива ръката ѝ, до момента в който тя държи седеммесечния Дилън, а малко по-големият им наследник Брандън си играе наоколо. След това Томи Лий даже удря Памела Андерсън в стената. Тогава тя изпада в суматоха и звъни на 911. Като резултат от това Томи Лий излежава шест месеца в пандиза. " Нашият пъкъл стартира ", написа още актрисата.

По-късно Памела Андерсън подава молба за бракоразвод, като този интервал от живота си не крие, че е " най-лошият, най-трудният миг. Бях смазана. Все още не можех да допускам, че индивидът, който обичах най-вече, е кадърен на случилото се онази нощ. И двамата бяхме унищожени, само че трябваше да защитя децата си ", споделя в книгата си.
 Памела Андерсън, Pamela, a love story и по кое време да чакаме документалния филм за актрисата
Цялата истина за Памела Андерсън

Ще я научим в документалния филм за живота й

Сега, повече от две десетилетия по-късно, Памела Андерсън и Томи Лий се виждат понякога. Актрисата въпреки всичко го почита като татко на децата ѝ и му е " постоянно признателна ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР