Може и да не ви звучи никак романтично, но въпросите

...
Може и да не ви звучи никак романтично, но въпросите
Коментари Харесай

За да няма неприятни изненади! 5 въпроса, които да зададете на партньора си преди секс

Може и да не ви звучи по никакъв начин сантиментално, само че въпросите преди секс с чужд съкровен сътрудник са си закон! Не желаете да се сдобиете с някое заболяване, излъчено по сексуален път, нали? Ето за какво не бъдете срамежливи, а тактични и го/я питайте следното:

1. Дали се е тествал/а за СПИН, сифилис и други сходни съществени заболявания
Тази информация е значима не с цел да се пазарите за секс без презерватив, а с цел да знаете дали има хипотетична опция да хванете нещо в процеса на фамилиарност.

2. Неговата/нейната полова история
Едва ли ще ви каже с какъв брой мъже/жени е спал/а, само че пък вие би трябвало да сте наясно дали този човек има навика да спи с разнообразни мъже/жени за по една вечер (което го/я прави по-рисков/а за вашето здраве) или избира да има един сътрудник.

3. Дали е алергичен/а към латекс
Ако той/тя има алергия към латекс, би трябвало да избягвате използването на латексови презервативи. Те могат да доведат до обрив, сърбежи, раздразнения.

4. Дали е имал/а генитални херпеси, брадавици или други формирания
Тези неща се предават елементарно посредством контакт. Могат да бъдат много мъчителни и да доведат до по-сериозни затруднения и то освен върху кожата.

5. Дали взима противозачатъчни
Не ви предлагаме да пропускате частта с презерватива, само че въпреки всичко това е персонален избор и множеството мъже не биха желали да станат бащи на непланирано дете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР