Може и да не ви се вярва, но според Samsung

...
Може и да не ви се вярва, но според Samsung
Коментари Харесай

Samsung J2 Pro е смартфон за онези, които нямат нужда от интернет

Може и да не ви се има вяра, само че съгласно Samsung не всички консуматори търсят мобилен телефон с интернет връзка. Точно подобен е новият Samsung J2 Pro като той предлага много лимитирани благоприятни условия изключително за модел с думата Pro в името си.

Samsung J2 Pro разполага със непретенциозен 5-инчов екран с позабравената 960х540 пиксела резолюция. 4-ядреният процесор е клокнат единствено на 1.4GHz и се добавя от 1.5GB RAM памет. Вграденото място за предпазване е 16GB, а предната и задната камери са надлежно скромните 8МР и 5МР. Дори батерията е едвам 2600mAh, а операционната система е неуточнена версия на Android.

А това, което телефонът няма, е алтернатива за връзване с мрежата – нито 3G, 4G LTE, нито даже Wi-Fi.

И по този начин, в случай че Samsung J2 Pro не може да ви свърже с мрежата, какво може да прави той? Ами, да прави и приема позвънявания, както и да изпраща и получава къси известия.

На цена от 190 $, Samsung J2 Pro е умислен като уред, който елементарно бихте дали на детето си без да се притеснявате, че то ще навърти астрономическа сметка от микротранзакции или ще посети неприлични уеб сайтове. Възрастни хора, които също не се нуждаят от екстрите на актуалния смарт телефон, също биха го употребили по предопределение.

И въпреки всичко, за какво е наименуван Pro…
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР