Може и да не ви се вярва, но истинската богиня

...
Може и да не ви се вярва, но истинската богиня
Коментари Харесай

Искате ли да го побъркате? Ето най-яките неща, които една жена може да направи на мъж

Може и да не ви се има вяра, само че същинската богиня в леглото въобще не е онази, която гледате във филмите за възрастни след 00ч.! Тя не е нищо друго, с изключение на статист, чиято цел е да изкара пари. Истинската богиня в леглото напълно не е и леката жена! Всъщност същинската богиня е тази, която чудесно знае, че най-хубавият секс е изпълнен с доста страст… И дребни хитринки, които другите дами не знаят! Като тези например…

Стискане с вагиналните мускули
Това е едно от най, най-любимите неща на мъжете! Пулсирането на влагалището, по време на сексуален акт или еякулация, може да накара всеки един представител на мощния пол да полудее от възбуденост. Разбира се, с цел да станете виртуози в стискането с вагинални мускули би трябвало да се упражнявате. Сигурно сте чували за по този начин наречените тренировки на Кегел и фамозните китайски топчета. Те не просто ще обезпечат и на двама ви разтърсващ оргазъм, само че и ще усилят кръвообращението на тъканите, доста ще подобрят положението на влагалището и ще засилват защитните функционалности на микрофлората. Повече за тези в действителност невероятни извършения.

По-необикновено фелацио
Най-важното предписание, когато задоволявате половинката си орално, е в никакъв случай да не взимате образец от порно актрисите. Тяхната цел е да оказват помощ на мъжа да свърши по-бързо, а вашата – да го накарате да запомни тази свирка вечно! Затова забравете за еднообразните и зациклящи придвижвания, вложете колкото се може повече пристрастеност и въображение в осъществяването! Една доста хитра техника, която сигурно ще го изстреля на седмото небе, идва от античен Китай. Всичко, което би трябвало да извършите е да напълните три чаши с вода – първата със студена, втората с хладка, а третата с топла. Докато вършиме орална обич на своя човек, редувайте трите чаши като отпивате по дребни глътки от всяка. Тази смяна в температурата на устата ви, която той ще усети с пениса си, ще го накара да настръхне от възбуденост. Друга доста ефикасна техника е т. н. “свирка с кубче лед”. При нея дамата взима в устата си малко кубче лед и… работи. Повярвайте, който е опитал не е съжалил! Ако пък ледът ви тормози или имате прекомерно чувствителни зъби, без проблем може да го замените с ментов бонбон. И колкото по-лютив, толкоз по-добре!

Свирка с надълбоко гърло
О, това несъмнено ще му хареса! Естественият инстинкт на давене и спазмите в гърлото ви, когато поемате целия член с уста, не трябва да ви тормозят, даже в противен случай! Звуците, излизащи от гърлото ви са извънредно възбуждащи за мъжете, тъй като на подсъзнателно равнище им приказват, че пенисът им е доста огромен.

Намерете тайните му ерогенни зони…
… И го накарайте да полудее от възбуденост! За да ви улесним, ще ви подскажем някои от най, най-скритите!

Задната част на коляното
Това е толкоз подценявана зона, а е по този начин сензитивна. Ако желаете постоянно да останете в мислите на този мъж, отделете нужното внимание на това място и нежно го галете с език и устни.

Вътрешната част на бедрата
Още една доста сензитивна зона при мъжете, а и при дамите. Докосвайте го едвам, едвам с върха на пръстите си и ще видите по какъв начин той потрепва в очакване да стигнете по-нагоре.

Не забравяйте и за тестисите!
Те са доста, доста, значими! Галете ги нежно с език, засмуквайте ги… Но бъдете извънредно деликатни, с цел да не го нараните със зъби – там боли извънредно!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР