Може и да не сте от тези, които се връщат,

...
Може и да не сте от тези, които се връщат,
Коментари Харесай

7 суеверия за Нова година, в които хората вярват

Може и да не сте от тези, които се връщат, в случай че видят черна котка, само че множеството хора, още от най-древни времена, имат вяра в силата на суеверията. А какво по-удачно време за тях от края на една година и началото на друга. Когато слагаме точка на равносметките и насочваме всичките си очаквания към чисто белите дни, които имаме вяра, че ни предстоят.
Ето някои от суеверията за Нова година, с които хората по света се преценяват най-често. Може би ще ви накарат да се усмихнете, или пък те към този момент са част от празника ви? А не е изключено и да ви убедят да ги последвате. Всичко е въпрос на персонална воля.

Облечете си нови облекла
Счита се, че в случай че човек си облече нови облекла в празничната нощ, през цялата година ще има доста шанс в живота си.

Сложете пари в портмонето си
Много е значимо през първата секунда от новата година портмонето ви да е цялостно с пари. Това подсигурява, че през цялата година ще се радвате на неземно благосъстояние и няма да имате никакви финансови усложнения.

Изплатете всичките си задължения
Никога не позволявайте да посрещате новата година като длъжници. Изплатете всичките си задължения, тъй че да са ви чисти сметките. Ако не го извършите, доста евентуално е непрекъснато да имате отговорности, които да погасявате.

Не давайте пари назаем
Вярва се, че в случай че човек дава заеми през първия ден от новата година, то всички останали ще са му такива. Затова и нашият съвет е да се отдадете на фамилни занимания и да не споделяте с хора, които нормално ви търсят за услуги.

Кихнете ли, ще е на шанс
Който пръв кихне в новогодишната нощ, ще се радва на обилие, здраве и шанс. Пожелаваме ви това да сте вие.

Не хвърляйте боклука
През първия ден от новата година човек не трябва да изхвърля нищо от вкъщи си, в това число и боклука. Смята се, че по този метод ще резервира шанса за себе си.

Червено долни дрехи за обич
Ако носите алено долни дрехи, ще откриете огромната си обич. Твърди се, че в случай че необвързаните дами носят алено долни дрехи в новогодишната нощ, напълно скоро ще срещнат своята огромна обич. Дали ще вярвате в тези суеверия или не е въпрос на персонален избор. По-важно е да се забавлявате и да ги четете с усмивка!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР