Може и да изглежда, че супергероите и джедаите са завладели

...
Може и да изглежда, че супергероите и джедаите са завладели
Коментари Харесай

Вин Дизел оглави класацията за най-доходоносни актьори на 2017

Може и да наподобява, че супергероите и джедаите са завладели бокс офис класациите тази година, само че екшън звездите към момента не са подготвени да им правят отстъпка царството си и за поредна година потвърдиха, че филмите с тяхно присъединяване носят най-вече доходи на кино промишлеността.

Звездата от филмовата поредност "Бързи и гневни " Вин Дизел е отпред в класацията за най-доходоносните артисти на 2017 година, формирана от сп. Forbes.

Според влиятелното издание, филмите с присъединяване на Вин Дизел, излезлите на екран през годината, са събрали доходи от 1,6 милиарда $.

Второ място в класацията заема някогашният кечист, който се преквалифицира в артист — Дуейн "Скалата " Джонсън. Продукциите с негово присъединяване са осъществили 1,5 милиарда $.

Голяма част от постъпленията са от кино лентата "Бързи и гневни 8 ", в който вземат участие и двамата артисти. Печалбите на продукцията възлизат на 1,2 милиарда $.



В челната тройка попада и израелската актриса Гал Гадот. Дебютът й като Амазонска богиня войник в супергеройския епос на Пати Дженкинс донесе доходи от 822 милиона $ в международен мащаб, с което трансформира лентата в първия филм, режисиран от жена, осъществил такива облаги. Преобразяването ѝ в един от героите от "Лигата на справедливостта " също бе посрещнато с необикновен интерес. Филмите с нейно присъединяване, измежду които "Жената знамение ", са спечелили 1,4 милиарда $.



В Топ 10 на класацията на Forbes за най-доходоносните артисти на 2017 година намират място още Ема Уотсън (1,3 милиарда долара), Джони Деп (1,1 милиарда долара), Дейзи Ридли (1,08 милиарда долара), Том Холанд (888 милиона долара), Крис Прат (864 милиона долара), Крис Хемсуърт (845 милиона долара) и Джон Бойега (815 милиона долара).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР