Може и да харесваме тесните дънките, но това не означава,

...
Може и да харесваме тесните дънките, но това не означава,
Коментари Харесай

Чарлстон дънките, Balenciaga и една нова стара тенденция

Може и да харесваме тесните дънките, само че това не значи, че ще бъдат известни още дълго време, тъй като нещо добре забравено остаряло е на път да се трансформира в нова фешън наклонност, и то - измежду представителите на мощния пол.

Доказвайки, че старите стилове на обличане неизбежно се връщат в последна сметка, новата линия на мъжките дънки Balenciaga се концентрира върху чарлстона от средата на 90-те години. Това кара издания като Vanity Fair и GQ да разгласят, че чарлстоните още веднъж са на мода.

Чарлстоните за мъже се оферират в нов модел с ластик в края на крачола, с помощта на което се заобикаля влаченето на дънките по земята.

Идеята е на един от най-известните дизайнери на Balenciaga - грузинеца Демна Гвасалия, и е част от новата сбирка на марката за пролет 2019 година За смут на мнозина, които избират този жанр да си остане в предишното, новината не беше посрещната с необикновен възторг от страна на потребителите.

Много почитатели показаха възмущението си в обществените мрежи. Някои даже написаха, че това е най-страшното нещо, което са виждали. Засега не е ясно дали новата наклонност на чарлстоните ще се наложи единствено в мъжката мода, или ще засегне и дамите. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР