Може и да е една от най-сексапилните жени в света

...
Може и да е една от най-сексапилните жени в света
Коментари Харесай

За какво спорят Скарлет Йохансон и свекървата й

Може и да е една от най-сексапилните дами в света и една от най-обичаните актриси, само че персоналният живот си остава неприкосновена територия за Скарлет Йохансон. Освен в случай че не реши сама да ни разкрие нещо. Както направи в токшоуто на Кели Кларксън, написа начин на живот.бг.

При присъединяване си там преди ден, 37-годишната актриса от " Черната вдовица " описа по какъв начин е избрала името на сина си от третия си брак. 13-месечният й наследник от Колин Джост, за който се омъжи през 2020 година, се споделя Космо.

" Просто сглобихме няколко букви ", споделя Йохансон през смях. След което добавя, че счита името за доста автентично и всичките им другари го харесват.

Казва обаче, че майката на Джост не е била напълно удовлетворена от него. " Тя продължаваше да ни предлага други имена, само че аз й споделих: Виж, по този начин ще се споделя, към този момент се роди. "

Оказва се, че сред името на първото й дете - осемгодишната Роуз от брака и с Ромен Дориак, и това на Космо има връзка. " И двете са цветя ", споделя Кларксън и Скарлет удостоверява това. " Не доста хора виждат тази връзка ", споделя тя. На български децата й биха се казвали Роза и Космос.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР