Може до края на годината да остават още няколко седмици,

...
Може до края на годината да остават още няколко седмици,
Коментари Харесай

Кой е най-стриймваният изпълнител в Spotify за 2021 г.

Може до края на годината да остават още няколко седмици, само че има хора, които са подготвени с равносметката на миналите месеци.
 Адел, албумът й 30, върхът, който реализира и какво изиска певицата от Spotify
Рекордът, който Адел разруши

Май го чакахме

И освен хората са подготвени с равносметки, а множеството компании, измежду които и Spotify. Но тук не приказваме за приходите на стрийминг платформата за 2021 година, а за това какво се е слушало най-вече през миналите месеци.

За втора поредна година Bad Bunny може да се похвали, че е най-стриймваният музикант в Spotify. Пуерториканецът е получил 9.1 милиарда стриймвания през годината, а даже не е издал нов албум в този интервал.

На второ място остава Тейлър Суифт , която преиздаде албума си Red (Taylor`s Version). На трето място са BTS , на четвърто Дрейк, а на пето Джъстин Бийбър .

Когато стане дума за песни, " drivers license " на Оливия Родриго е най-стриймваната ария за 2021 година в Spotify с над 1.1 милиард стриймвания. На второ място е " MONTERO (Call Me By Your Name) " на Lil Nas X, до момента в който на трето остава " STAY " в осъществяване на The Kid LAROI и Джъстин Бийбър. Няма по какъв начин да не споменем, че на четвърто място още веднъж е Оливия Родриго с шлагера " good 4 u ".
 Оливия Родриго

Оливия Родриго

18-годишната Родриго е на върха и когато стане дума за албуми. SOUR е най-стриймваният албум през 2021 година, като оставя зад себе си Future Nostalgia на Дуа Липа и Justice на Джъстин Бийбър.
 Тейлър Суифт, албумът Red (Taylor's Version), Spotify и върховете, които усъвършенства
Тейлър Суифт още веднъж чупи върхове

Red (Taylor`s Version) е към този момент тук

Най-стриймваният подкаст е този на Джо Роугън - The Joe Rogan Experience, следван от Call Her Daddy с водещ Алекс Купър. Пълната равносметка на Spotify за 2021 година може да бъде забелязана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР