Може да звучи цинично, но добре, че труповете след жестоката

...
Може да звучи цинично, но добре, че труповете след жестоката
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Пловдив: Камикадзе погуби двама, добре е, че труповете са само два

Може да звучи цинично, само че добре, че труповете след жестоката злополука край река Марица са единствено два. Това сподели пред Нова телевизия окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов, написа " Флагман ". Той назова водача на авариралият автомобил камикадзе, тъй като е карал без брошура.

``
реклама

Металният дирек е прекършен като кибритена съчка. На място почина 19-годишен юноша, който е пътувал в автомобила. Други двама са тежко ранени и са откарани в болница. 

Девет часа след случая хора от Столипиново подали сигнал, че обраслото с растителност корито на река на Марица е намерено тялото на 16-годишен тинейджър. Оказа се, че той също е бил в колата. 

Така проверяващите откриват, че са пътували с колата не трима, а четирима младежи. 

„ Открит е по-късно, тъй като никой от околните му не е съобщил, че е пътувал с тримата, а едвам след девет часа, т.е. след хирургичните интервенции на един от оживелите пасажери е обявено, че с тях е пътувал 16-годишният юноша. Момчето е другият умрял безусловно за изхвърчали от автомобила “, съобщи Попов.

Двама починали са изхвърчали от кола, добави той.

Катастрофата е станала в 2 часа след среднощ през вчерашния ден. 

„ Шофьорът, предизвикал злополуката е на 19 години. Неправоспособен е. Все още пробите за опиати не са излязли “, сподели окръжният прокурор на Пловдив.

„ Автомобилът е възложен на неправоспособният лидер от неговия татко. Ако това се потвърди, ще си понесе отговорността. Бащата е арестуван за 24 часа “,изтъкна Попов.

„ Може да прозвучи цинично, само че това, че има единствено два натрупа досега, като се имат поради дейностите на водача като на камикадзе, е ненапълно добре “, добави той.

„ Заставайки на кормилото без брошура е провокирал ориста. За положително няма други трупове.
Скоростта е била над 100 км. Бащата ще носи същата отговорност като водача “, сподели още окръжният прокурор.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР