Може да ви звучи налудничаво да използвате като маска за

...
Може да ви звучи налудничаво да използвате като маска за
Коментари Харесай

Маска с кисело мляко за красива кожа на лицето

Може да ви звучи налудничаво да употребявате като маска за лице същия артикул, с който закусвате заран, само че киселото мляко може да има превъзходен резултат за кожата. Благодарение на пробиотиците в него, несъмнено, положителните бактерии във ферментиралите артикули.

Пробиотиците почистват и успокояват кожата, като възвръщат нарушавания баланс в микробиома.

Пробиотиците се съдържат във ферментиралите храни и питиета (кисело мляко, кефир, мисо, кисело зеле, комбуча) и са способни да създадат чудеса освен за хранисмилателната система на организма, само че и за кожата.

Маските с кисело мляко върху лицето оказват помощ за облекчаването на редица проблеми, свързани с възпалението на кожата - акне, екзема, розацея и даже признаци на прибързано стареене.

Тайната на киселото мляко за кожата се крие във възобновяване на небалансираната микробиома - естествените микроорганизми, които обезпечават свежия и здрав тип на кожата.

Съвременният метод на живот (мръсен въздух, нездравословна храна, козметика) може да се отрази отрицателно върху микробиомата на кожата, по тази причина специалистката поучава да бъде третирана с пробиотици от киселото мляко, написа ladyzone.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР