Може да ви звучи като виц, но не е. Бразди

...
Може да ви звучи като виц, но не е. Бразди
Коментари Харесай

`Бразди` е най-гледаното предаване по БНТ за миналата седмица

Може да ви звучи като анекдот, само че не е. " Бразди " се оказа най-гледаното предаване на Българска национална телевизия за миналата седмица (19-25 март), демонстрират данните на пийпълметричната организация ГАРБ.*

По пазарен дял на аудиторията и зрителски рейтинг емблематичното предаване на агро тема е минало даже централната емисия " По света и у нас " и обичайния водач по рейтинг в ефира на националната телевизия - " Шоуто на Канала ".

В изданието си от 24 март, събота, " Бразди " споделя историята на две погранични села. Единият от репортажите е за фермер от Несебърско, който за следващ път намира кравите си съзнателно прободени.

Предаването е събрало пред екрана над 16 на 100 от аудиторията в този час и е постигнало рейтинг от 4,43 пункта. За съпоставяне, най-гледаното предаване на Нова тв за същата седмица, " Като две капки вода ", има дял 28,9 и рейтинг 10,9. Лидер е bTV с " Гласът на България " с пазарен дял 49,9 и рейтинг 21,32.

Очаква се тази седмица Българска национална телевизия да разгласи обновената си програмна скица. По предварителна информация от нея ще отпадне " Шоуто на Канала ", което макар рецензиите обичайно е най-гледаната стратегия на малкия екран. Друга смяна е, че БНТ ще стартира да излъчва играта " Стани богат " всеки работен ден от 19 ч.

*Цитираните данни са за аудиторията над 4-годишна възраст.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР