Може да ви се стори странно, но прясното зеле е

...
Може да ви се стори странно, но прясното зеле е
Коментари Харесай

Само за стотинки може да се отървете от всички болести и отрови в тялото, нужно ви е просто … зеле

Може да ви се стори необичайно, само че прясното зеле е същинско естествено благосъстояние. Способно е да изтегли всички токсини и заболявания от тялото ви. И има голямо предимство от скъпите лекарства по аптеките – коства единствено стотинки. Така да вземем за пример при отоци или контузии, умерено може да си извършите компрес от листа от зеле. Ако вашите глезени, колена, китки или лакти ви болят, тъй като са преуморени от работа или движение; в случай че сте имали контузия на тези места или в случай че неотдавна са свалили гипса, би трябвало да сложите зелеви листа за компрес. Компресът ще облекчи болката. Самият компрес се прави извънредно елементарно. Откъснете едно или две листа от главата, само че дано не са външните, които по този начин или другояче изхвърляме. Сложете листото върху проблематичното място и го увийте с забрадка, шал или бинт. Направете това преди лягане и оставете компреса по време на съня ви през цялата нощ.

НА СЛЕДВАЩАТА СУТРИН ЩЕ ВИДИТЕ, ЧЕ ЛИСТОТО Е КАТО ИЗСЪХНАЛО, А МЯСТОТО НЕ ТРЯБВА ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) БОЛИ
Ако контузията е остаряла или пък болката е била доста мощна, преди да сложите компреса с прясно зеле, ще се наложи да повторите процедурата още няколко дни. Може да заложите на зелеви листа, в случай че имате проблеми и с щитовидната жлеза. Сложете нарязани по на дребно зелеви листа на гърлото и върху самата жлеза и увийте с шал. Отново е належащо да спите с този компрес. Ако имате мощно главоболие, повода може да е проблеми с очите. Затова е нужен обзор с очен доктор – офталмолог.

Ако главоболието не е поради очите, а подбудено от стрес или изтощеност, можете да го облекчите с компрес от листа на прясно зеле. По-малки листа от зеле или нарязани по-големи налагате на челото, на слепоочията и на върха на темето. Вие ще решите дали ще сложите кърпа, шал, шапка или по различен метод ще задържите листата на главата, само че още веднъж е добре да спите цяла нощ с тях. С компрес от прясно зеле усмивката ще се върне на вашето лице. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР