Може да сте лош шофьор по различни причини, но астролозите

...
Може да сте лош шофьор по различни причини, но астролозите
Коментари Харесай

3-те зодии, които са най-лошите шофьори

Може да сте неприятен водач по разнообразни аргументи, само че астролозите са сигурни, че за някои знаци от зодиака просто е противопоказано да карат или би трябвало да си вземат персонален водач. Нека разберем кои други водачи не би трябвало да сядат зад кормилото.

Овен
Лидери по природа, Овните остават водачи във всяка обстановка. За типичния Овен на практика няма правила за придвижване и колкото по-възрастен е представителят на този знак, толкоз повече той е сигурен, че разпоредбите са „ за слабаците “. Естествено, на тази основа той непрекъснато има спорове с представители на КАТ. Ако на пътя има необмислен водач, доста евентуално е да си имаме работа с Овен.

Близнаци
Близнаците не могат да бъдат упрекнати, че са мудни или нерешителни, в това те ненапълно наподобяват на Овен, само че в случай че първите са безразсъдни само поради сигурността, че разпоредбите не са писани за тях, Близнаците знаят доста добре, че ще бъдат осъдени за превишена скорост, само че с цел да се оправят с желанието да карат бързо и невъзможността да получат доза адреналин, те елементарно могат да решат да карат до забранителен знак, в редки случаи форсират на нощен път, което непроменяемо притегля вниманието на пътните служители на реда. Но в случай че Овенът стартира да се възмущава, че е бил спрян незаслужено, Близнаците почтено ще мигат с очи с вярата да умилостивят служителя на реда, изцяло наясно с всички последици, написа Actualno.com.

Везни
Това не значи, че Везните основават огромни проблеми на другите, когато решат да поемат на път, само че въпреки всичко астролозите ги включват в описите на неприятните водачи. Защо? Просто е: на Везните им лишава доста време, с цел да вземат решения, което може да подразни другите, по-опитни водачи. Освен това, даже и Везните да не се „ забавят “, те могат да стартират да се съмняват в най-неподходящия миг – „ верният ли завой беше? “ Такива мисли могат да бъдат разсейващи и в последна сметка идващият завой несъмнено ще бъде неверен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР