Може да сме грешили, но огромната работа сме я свършили,

...
Може да сме грешили, но огромната работа сме я свършили,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Истински съм натъжен, че не е готов Западният околовръстен път на Пазарджик, а парите са похарчени по време на управлението на Промяната

Може да сме бъркали, само че голямата работа сме я свършили, сподели в Пазарджик водачът на партия ГЕРБ Бойко Борисов. Той разяснява, че в района по време на ръководството на ГЕРБ са построени пътища, учебни заведения, спортни зали.

" Истински съм тъжен, че не е подготвен Западния околовръстен път на Пазарджик, а парите са изхарчени по време на ръководството на " Промяната ", сподели Борисов.

„ Идва някой и споделя – нищо не сте създали. Но цената на горивото падна с 1 лев, откакто падна тяхното държавно управление. Вземали са по лев от вас на всяко зареждане.  В момента веригите ви грабят, тъй като те изпуснаха инфлацията, а тя води до обедняването на хората. Най-лошо то е разлъчен народ, мразещи се хора. България беше на районите – а в този момент на всички места понижават броя на депутатите, тъй като районите обезлюдяха “, уточни още Борисов.

„ Нищо не е направено за 2 години. Защо? “, попита той и добави, че по време на ръководството на ГЕРБ към общините са насочвани задоволително средства за разлика от в този момент, когато те още нямат бюджет.

„ Бюджетът на страната е тотално продънен. България беше фактор по време на нашето ръководство. Срещите на балканските водачи бяха в София, а в този момент няма такива “, разяснява още Борисов.

В препълнената зала „ Маестро Георги Атанасов “ в Пазарджик той се срещна със симпатизанти на ГЕРБ като бе посрещнат с овации. На срещата участваха претендентите за депутати от 13-и Пазарджишки регион.  Водачът на листата Екатерина Захариева сподели, че се гордее, че живее в България.

„ Омръзна ми да чувам, че " Промяната " са се върнали, с цел да работят за страната. Ние не сме си тръгвали и няма да си тръгнем. Имаме желание да се върнем, само че в ръководството и да спрем тази съсипия “, разяснява Захариева. Тя уточни, че България е имала сполучливо председателство на Европейски Съюз, а в този момент към този момент страната ни не е фактор. „ Когато няма страна, когато няма мощни институции, всеки прави, каквото желае. Време е това да спре в случай че образуваме държавно управление “, сподели също Захариева.

Вторият в листата и регионален координатор на ГЕРБ Найден Шопов уточни, че по време на ръководството на Промяната инфлацията и цените на горивата са стигнали невиждани размери. Той прикани присъстващите и всички симпатизанти на ГЕРБ да изберат стабилността и сигурността като поддържат с бюлетина №2 на 2 април Коалиция ГЕРБ-СДС.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов уточни, че политиката е резултативна активност. „ Там би трябвало да се реализират резултати, а ние към този момент няколко месеца нямаме бюджет.

Кметът на Пазарджик уточни още, че хората не са отговорни, само че на процедура инфлацията бърка в джоба им. По думите му е нужна предвидимост и непоклатимост в страната, а това може да се случи на 2 април.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР