Може да се ползва като DVD и медия конвертор за

...
Може да се ползва като DVD и медия конвертор за
Коментари Харесай

WonderFox DVD Video Converter – сваля и конвертира видео

Може да се употребява като DVD и медия конвертор за всеки видео и аудио формат

WonderFox DVD Video Converter е професионален програмен продукт за конвертиране на DVD-та в цифрови формати. В допълнение, този инструмент разрешава събаряне (даунлоуд) на видео непосредствено от YouTube и други уеб сайтове – като Vimeo, Hulu, Фейсбук и така нататък – и по-късно ги конвертира във всеки видео и аудио файл.

Основни характерности на WonderFox DVD Video Converter

WonderFox DVD Video Converter е съчетаем с съвсем всички Windows операционни системи – от Windows XP до Windows 10. Програмата може да се употребява като DVD конвертор, който рипва и преобразува DVD към MKV, MP4, AVI и доста други видео формати, както и като медия конвертор за елементарно и бързо превръщане на виртуално всеки видео и аудио формат. В допълнение, програмата разрешава конвертиране към профили, усъвършенствани за мобилни устройства, тв приемници, геймърски конзоли и други

Сред поддържаните от WonderFox DVD Video Converter формати са: AVI, MP4, MKV, WMV, MPG, MOV, M4V, VOB, ASF, TS, MTS, M2TS и редица други. Програмата поддържа също кодеци като H.264, H.265, VP9, DIVX и XVID.

Как да употребяваме WonderFox DVD Video Converter

Първо свалете софтуера от формалния уебсайт на разработчика и го инсталирайте с опцията по дифолт. След това би трябвало да въведете кода за регистрация, с цел да се възползвате от цялостната функционалност на програмата. Безплатната тестова версия разрешава конвертиране на единствено 5 минути видео и рипване на 15 минути DVD.

Добавяне на видео и превръщане в различен формат

Можете да добавите няколко видео файла едновременно посредством позната „ drag and drop ” функционалност. След като файловете бъдат импортирани, програмата демонстрира продължителността на видеата, форматите на оригиналите, размерите и резолюциите. В дясната страна екрана ще намерите другите видове поддържани видео и аудио формати и профилите на устройствата. Изберете, да вземем за пример, MP4.

Долу вдясно са „ Settings ” (Настройки), от които можете да променяте резолюцията, кодека, кадровата периодичност и други параметри на видеата, които желаете да обръщате. Така да вземем за пример, в случай че оригиналът е Full HD 1080p, можете елементарно да го преобразувате до 720p HD, като изберете мечтаната резолюция. Времето за конвертиране зависи от определеното качеството, продължителността на видеото и, несъмнено, от хардуера на компютъра.

За да стартирате процеса на конвертиране, просто кликнете върху бутона „ Run ”.

Лесно събаряне на видео от YouTube

Просто отидете в раздела „ Download Video ” и копирайте линка от видеото в YouTube, след което го поставете в прозорчето „ Add URL ”. След това изберете досието, в която да съхраните файла, кликнете на „ Analyze ” и след това на „ Download ”, с цел да стартирате процеса.

WonderFox DVD Video Converter включва и банален видео редактор, който ще ви разреши да изрязвате истинското видео, да го завъртате и даже да добавяте специфични резултати с високо качество.

Даунлоуд: WonderFox DVD Video Converter
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР