Може да се окаже, че днешният празник ще бъде най-студеният

...
Може да се окаже, че днешният празник ще бъде най-студеният
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Днешният празник ще бъде най-студеният ден поне до първа пролет, в неделя пак мечтаем за джапанки

" Може да се окаже, че днешният празник ще бъде най-студеният ден най-малко до първа пролет. Днес ще е хладно, на следващия ден топло, в събота още по-топло, а в неделя отново мечтаем за джапанки “, сподели климатологът проф. Георги Рачев пред bTV.

На 8 март температурите в столицата ще бъдат към 7-8 градуса. " Чадърчето може да го оставим изключително в случай че претичваме от ресторант в кафене “, сподели проф. Рачев. 

В събота и неделя се чака стопляне с температури надлежно 12 и 16-17 градуса. Най-топлото място в Европа ще бъдат Източните Балкани.

В понеделник в София ще бъде сред 15 и 17 градуса, а на някои места като Ивайловград, Свиленград и Хасково в понеделник се чакат 18-19 градуса. 

От началото на идната седмица обаче още веднъж ще има превалявания. В сряда и четвъртък се чака захлаждане. 

" Типично мартенско време, мъжете да не се отпускаме, дамите ни поддържат в тонус да не мислим, че всичко сме оправили, имаме да вършим още доста неща за прелестните дами “, сподели климатологът проф. Георги Рачев.

В Пампорово е натрупала прясна снежна завивка, само че по думите на проф. Рачев в идващите две седмици нов сняг няма да има. 

Времето е дерогация и композиция, трансформира се непрестанно и по този начин ще си върви, един тип ротация, сподели климатологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР