Може да се имате за самоуверен и стабилен човек, но

...
Може да се имате за самоуверен и стабилен човек, но
Коментари Харесай

Как реагират при стресови ситуации различните зодии?

Може да се имате за самонадеян и постоянен човек, само че всеки си има моменти, в които несигурността го удря и го кара да се усеща нервозен. 

Всяка зодия обаче реагира по друг метод, когато се стигне до подобен миг. Каналът във vbox7 демонстрира по какъв начин реагират при стрес другите зодии:

Овен

Самочувствие и храброст са думите, които разказват Овните най-добре. Затова те губят разум, когато обстановката не е под техен надзор. Те стават импулсивни, нетърпеливи, работят без да мислят .

Телец

Може и да не си го признават, само че за Телците в такива обстановки най-важното нещо е да наподобяват спокойни . Проблемът е, че вие се фокусирате само върху това, а проблемите не понижават.

Близнаци

Представителите на зодията обожават да приказват, а когато се притеснят го вършат 100 пъти по-бързо. Това значи, че могат да изговорят 100 пъти повече нелепости, което пък е много неприятно.-->

Рак

Родените под този знак са прочувствени хора, които стават извънредно раздразнителни , почервеняват и даже биха избягали от всички, с цел да преживеят сами със себе си спешната обстановка. 

Лъв

Когато Лъвът е нервозен, той ще направи всичко по силите си, с цел да го схванат и останалите. Когато са раздразнени, те са все по този начин шумни и демонстрират всяка страст. 

Дева

Представителите на зодията обмислят всичко и работят извънредно бързо даже в напечените обстановки. Техният избистрен разум не им разрешава да реагират преждевременно или нерационално и в най-тежките обстановки.

Везни

И те като Девите не се тормозят от стресовите обстановки. Те имат мощна логичност и бърз разум , тъй че решението за тях е явно. 

Скорпион

Представителите на зодията даже да няма защо да се тормозят, те ще си намерят защо да мислят. Проблемът обаче е, че те рядко споделят с който и да било терзанията си.

Стрелец

Стрелците са в действителност самоуверени хора, само че когато стане напечено, бързо ги обзема суматоха. Те биха хвърлили обвинявания върху почтени хора, единствено и единствено, с цел да не са във фокуса на вниманието.

Козирог

Най-големите работохолици измежду зодиите несъмнено знаят по какъв начин да се оправят със напрежението и спешните обстановки. Приемат ги за нещо обикновено, имат механизъм за справяне и просто не престават напред.

Водолей

Водолеите знаят къде е тяхната уязвимост - страстите. Затова, когато са нервни и би трябвало да реагират в тежка обстановка, просто си ги изключват. Затова при тях всичко е под надзор, а те работят разумно.

Риби

Рибите се водят от страстите си и в най-тежките обстановки. Те просто са себе си. Това не постоянно е най-правилното решение, само че те не престават съгласно случилото се.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР