Може да са само два дни от драмата, но зрителите

...
Може да са само два дни от драмата, но зрителите
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island All Star настръхнаха, след като забелязаха `болезнено досадния` навик на Джорджия Стийл

Може да са единствено два дни от драмата, само че феновете на Love Island All Stars към този момент се оплакаха от Джорджия Стийл, откакто видяха досадния й табиет.

25-годишната Джорджия се появи за първи път в четвъртата серия на Love Island, където провокира безкрайна драма, само че инфлуенсърът в обществените медии се завърна още веднъж с вярата да откри трайна обич с различен някогашен островитянин – и тя към този момент се е насочила към Тоби Аромоларан.

Тоби се появи за първи път в седмата серия на шоуто за запознанства ITV2 през 2021 година, където стигна до финала с някогашната си другарка Клои Бъроуз. Любовната им история обаче не беше писано да продължи и Тоби в този момент се върна във вилата с вярата да си откри другарка.

След престой във вилата за по-малко от седмица е ясно, че сред Джорджия и Тоби прехвърчат искри – само че феновете са оставени да се почувстват извънредно раздразнени, откакто са забелязали „ досадния “ табиет на Джорджия, когато е към новата си обич. Феновете с орлови очи схванаха, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР