Може да са развалили годежа си преди десетилетия, но Гуинет

...
Може да са развалили годежа си преди десетилетия, но Гуинет
Коментари Харесай

Обичат ли се все още Брат Пит и Гуинет Полтроу

Може да са развалили годежа си преди десетилетия, само че Гуинет Полтроу и Брад Пит към момента изпитват обич един към различен. В скорошно изявление за новата линия облекла на Пит God " s True Cashmere за уеб страницата на Полтроу Goop, някогашните сътрудници разсъждаваха върху способността си да поддържат връзка макар раздялата си.

В чест на Деня на бащата Полтроу отдаде респект на починалия си татко, телевизионния режисьор Брус Полтроу, който умря през 2002 година след борба с рака.

" Никога няма да не помни, когато бяхме сгодени и той пристигна при мен един ден с очи, цялостни със сълзи, и сподели: " Знаеш ли, в никакъв случай не разбрах какво имат поради, когато споделят, че ще спечелиш наследник, само че спечелвам наследник ", сподели Гуинет Полтроу. " Какво въздействие имаше той върху теб? Защо го обичаше, макар че не се оженихме, за жалост. "

" Да, по този начин е ", сподели Пит, смеейки се. " О, дребосъче, всичко се получава, нали? "

И двамата се съгласиха, че всичко се е получило, както трябваше, като Полтроу даже се пошегува, че тя " най-сетне откри Брад, за който трябваше да се омъжи - просто ѝ лиши 20 години " , намеквайки за настоящия си брачен партньор, продуцентът Брад Фалчък.

Пит с деликатност изрази, че " е прелестно да имам Палтроу за другар в този момент " , а по-късно добави: " И те обичам ", на Полтроу откликна с " Обичам те толкоз доста ".

Двамата се събраха през 1994 година, откакто се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата " Седем ". Те се сгодиха през 1996 година и се разделиха няколко месеца по-късно, на идната година, напомнят от CNN.

По-късно Брад Пит се дами и се развежда с актрисите Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, до момента в който Полтроу се дами и се развежда с фронтмена на Coldplay Крис Мартин. Полтроу се омъжи за продуцента Брад Фалчък ​​през 2018 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР