може да получи служебна победа срещу за вчерашния мач, който

...
може да получи служебна победа срещу за вчерашния мач, който
Коментари Харесай

Грешка на Болоня може да донесе служебна победа на Интер

може да получи служебна победа против за вчерашния мач, който не се състоя. Срещата не се игра, защото домакините не получиха позволение да пътуват за стадниона от локалните здравни управляващи в Болоня. По устав " нерадзурите " получават служебна победа, само че противникът им може да пусне тъжба и срещата да се преиграе, както се случи с мача - предходната година.

Случаят в обаче е друг и може да стигне до трите точки без игра. Според " Гадзета дело Спорт " от управлението на Болоня са изпратили състав за дуела ден преди мача и той е бил качен в системата на шампионата. След възбраната на локалните здравните управляващи те са не запомнили да смъкват състава от системата.

Bologna-Inter, è giallo. I rossoblù restano a casa ma spunta la “distinta ”: rischio k.o. a tavolino?
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Така той е станал формален един час преди планувания час за начало на срещата и даже е стигнал до основния арбитър Джовани Айролди. От щаба на Болоня са се пробвали да обяснят на рефера, че документът е чернова, която е останала в системата. Спортен арбитър ще се произнесе по случая, само че това може да се окаже проблем при възможната тъжба.
 Интер пътува до Болоня за мач, който не се състоя Интер пътува до Болоня за мач, който не се състоя 6 яну | 13:46  Серия Серия "А " ще съди клубове и здравни управляващи поради отсрочените дуели 6 яну | 10:47  Симоне Индзаги е номер 1 в Серия А за декември Симоне Индзаги е номер 1 в Серия А за декември 5 яну | 16:57 Още от Футбол свят  Лига 1 отсрочи втори мач поради позитивни проби Лига 1 отсрочи втори мач поради позитивни проби 7 яну | 12:38 365 0  Фенербахче желае Йоахим Льов за треньор, само че заплатата му е проблем Фенербахче желае Йоахим Льов за треньор, само че заплатата му е проблем 7 яну | 12:28 583 0  Реал ще договаря с Винисиус в края на сезона Реал ще договаря с Винисиус в края на сезона 7 яну | 12:16 700 0  Три италиански клуба и Нюкасъл се борят за Дивок Ориги Три италиански клуба и Нюкасъл се борят за Дивок Ориги 7 яну | 12:11 1034 2  Барселона публично разгласи прехвърлянето на Коутиньо, към този момент може да записва Торес Барселона публично разгласи прехвърлянето на Коутиньо, към този момент може да записва Торес 7 яну | 11:59 12183 10 Виж всички Водещи Новини  Григор Димитров за втори следващ път изигра ролята на Феникс в Мелбърн в нова драма Григор Димитров за втори следващ път изигра ролята на Феникс в Мелбърн в нова драма 7 яну | 12:56 33011 53  ЦСКА 1948 на часове от трансферна бомба, договаря с есенния шлагер на efbet Лига и още трима футболисти ЦСКА 1948 на часове от трансферна бомба, договаря с есенния шлагер на efbet Лига и още трима футболисти 7 яну | 11:10 16893 15  Левски се прицели в плеймейкър, има едно изискване за привличането му Левски се прицели в плеймейкър, има едно изискване за привличането му 7 яну | 11:29 10460 11  Хронология на позора: Антиваксърът Джокович и лицемерието на австралийските управляващи Хронология на позора: Антиваксърът Джокович и лицемерието на австралийските управляващи 7 яну | 07:55 26659 212  Стана ясна датата на идната борба на Кубрат Пулев Стана ясна датата на идната борба на Кубрат Пулев 7 яну | 10:37 7915 15 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР