Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен

...
Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен
Коментари Харесай

Новогодишната брошура на „Жанет“ е без конкуренция по разнообразие и цени

Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен хайвер от съветска есетра

Вкусни деликатеси и изтънчени питиета, на цени без конкуренция, ще намерите от 28 декември 2023 година в несебърския Гранд маркет „ “.

За идните празници може да откриете от български ферми охладени агнешки плешки и бут за 17.99 лева за кг., цели дребни прасенца  за 13.99 лева за кг. и свински джолан с кост и кожа. За ценителите магазинът е чудесно зареден с говежди стекове Блек Ангъс и месни деликатеси от Испания.

Несебърският гранд маркет от години поддържа разнородни артикули от Испания, като доста от тях могат да се намерят единствено в мрежата на „ “. Компанията работи непосредствено с производители от разнообразни провинции на европейската страна. Това е повода стоките постоянно да са пресни и на извънредно конкурентни цени.

Същото важи и за сирената. Щандовете са заредени със стотици типове, като в новата листовка ще откриете на преференциални цени селекция сирена от Италия, Испания, Гърция. Не пропускайте да опитате и златната селекция сирена от Нидерландия.

На промоция са и маслините от Халкидики и остров Крит.

На място майсторите на „ Жанет “ подготвят по домашни предписания съветска и млечна салата, както и три типа сарми с кълцано месо.

Селекцията морски деликатеси още веднъж е най-разнообразна, на изключителни цени. Килограм калмари туби се продава за 8.99 лева за кг. Може да откриете варен канадски лобстер, марокански октопод и черен хайвер от съветска есетра.

Може да избирате сред стотици десертни храни, като кутията бонбони „ Линдт “ се продава за 12.99 лева

За нощта против Нова година са готови пенливи виновност на най-ниски цени, които стартират от 2.99 лева Ще откриете и изтънчени марки, които не се оферират в други магазини в страната.

Бутилка вино „ Болгаре “ е понижена на 5.49 лева за 750 мл., бърбан „ Джийм Бийм “ е 24.99 лева за литър, а уиски Джеймисън от 700 мл. се продава за 26.49 лева

Промоциите са в действие до до 10 януари 2024 година

До края на тази година всеки клиент може да взе участие и в празничната лотария на „ “ с десетки атрактивни награди.

Вижте цялата празнична листовка

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР