Може да няма универсална формула за успех, но стратегиите по-надолу

...
Може да няма универсална формула за успех, но стратегиите по-надолу
Коментари Харесай

Добавената стойност на автентичността

Може да няма универсална формула за триумф, само че тактиките по-надолу са изпитани. Те ще ви оказват помощ да постигнете трагичен и пореден напредък, дава обещание създателят Макс Азаров в публикация за Entrepreneur. Той  е съосновател и основен изпълнителен шеф на Novakid - онлайн AI-платформа за персонализирано проучване на британски език за деца на възраст от 4 до 12 години посредством геймификация.

Всеки бизнесмен желае триумф. За страдание няма универсална формула – набор от стъпки, които всеки може да копира и да следва. Въпреки това, споделя създателят, базирайки се на личния си опит, има няколко печеливши тактики, които всеки експерт може да приложи, без значение от бранша, в който оперира.

1. Отличете се с корпоративна просвета, а освен със мощен артикул

Разбира се, съществуването на стабилен артикул е от основно значение, само че е значимо да запомните, че да яхнеш вълната на новаторски и добре признат артикул не е задоволително. Много постоянно подобен триумф може да прикрива вътрешни проблеми, като неприятна организация, липса на ръководство на качеството и на баланс сред професионалния и персоналния живот.

Това, което е по-добро и по-трайно, е да създадете същинско име за вашата марка, като налагате гъвкава корпоративна просвета, насочена към хората. Отличен образец за това е Fairchild Semiconductor (американска компания за полупроводници, основана в Сан Хосе, Калифорния - бел.р.), основана през 1957 година Компанията се трансформира в легенда, изменяща света. Нейните изобретения дадоха подтик на основаването на Силициевата котловина. Това стана допустимо единствено тъй като нейният създател Уилям Шокли се следваше стегнатата, бюрократична и безмилостна работна нравственос, наложена по това време. Той съумя да притегли най-силните, най-ярките и изобретателни мозъци, тъй като сътвори неповторима просвета на пристрастеност и многообразие, дружно с поемането на риск. Шокли наложи манталитета „ работи интензивно, играй крепко “, който по-късно се трансформира в модел на подражателство за започващите софтуерни компании. Придържането към същия тип буйна, почтена и насочена към хората корпоративна просвета притегля потвърдени специалисти в съответната област и ще ги направи лоялни към вашия бранд.

2. Дайте продукта в ръцете на клиентите и търсете противоположна връзка

Компаниите постоянно позволяват един значителен проблем – прекалено много се концентрират върху създаването на „ съвършения артикул “. Екипът отделя излишно време за дребни елементи, захласнат от желанието всичко да е съвършено, преди потребителят да каже мнението си.

Разбирам това желанието, само че съгласно мен по-важно е да извършите най-малък жизнерадостен артикул (MVP) и да го дадете в ръцете на целева публика. MVP е мостът сред мястото, където се намирате сега, и мястото, където желаете да стигнете. Ако сте в положение да пуснете на пазара недопечен, само че работещ артикул, ще имате опцията да го настроите по този начин, че да дава отговор на потребностите на хората.

Първоначалното предложение на Novakid беше много обикновено. Продуктът ни имаше задоволително съществени характерности, с цел да показва концепцията ни, само че никога не бе съвършен. Въпреки това съумях да получа скъпа противоположна връзка от деца и родители, с цел да схвана по-добре от какво имат потребност и съгласно това да настоя нашата платформа. Спестих доста време, пари и терзания като разреших на потребителите да диктуват по какъв начин да създаваме бъдещи версии.

3. Бъдете в крайник с най-новите трендове и ангажирайте млада публика

Ако имате дълготрайна тактика за развиване, тогава би трябвало да сте в крайник с това, което вършат децата. Да, младежите може да не са вашия таргет в този момент, само че след 10 години евентуално те ще са тези, на които ще рекламирате своя артикул. Ако в този момент нямате връзка с тях, евентуално няма да можете да установите такава и след време, с цел да разберете какво ги притегля и интересува. Препоръчвам ви да проучите бъдещите си консуматори със същия интерес, колкото и актуалните си. Така ще разберете по-добре тяхната мотивация, потребност и стремежи, когато станат вашата публика.

Въпреки че продуктът на моята компания е ориентиран към деца в учебна възраст, аз съм в крайник с новите  технологии и всички съвременни трендове, тъй че нашата платформа да се хареса на бъдещите генерации Наясно сме, да вземем за пример, че Novakid ще би трябвало да интегрира AR и VR благоприятни условия и да се приспособява към геймификацията още повече, в случай че желаеме да задържим интереса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР