Може да ни се случи да позакъснеем да си тръгнем

...
Може да ни се случи да позакъснеем да си тръгнем
Коментари Харесай

Как да изглеждаме отлично след безсънна нощ?

Може да ни се случи да позакъснеем да си тръгнем от някое събиране, или да гледаме някакъв филм до доста късно, или пък просто да стоим будни, угрижени от някой проблем и развълнувани от идно събитие. Каквато и да е повода, на другата заран нормално изглеждаме и се усещаме извънредно, предава Мениджър Нюз. Но по какъв начин да се освежим за негативно време? Как да запазим бодър вид денем и да потулим следите от умората? Редакторите на abcfact оферират няколко оферти, с които да си помогнем след безънна нощ. 

Нека ги забележим:

Измийте се със студена вода. Студената вода може да помогне на кожата да елиминира подпухването, да върне красивия цвят на лицето и да усъвършенства оросяването. 

Вдишайте ментов аромат. Ароматът на мента е добър стимулант за мозъка. Може да съчетаете студен душ с душгел за тяло с мирис на мента, цитрус или различен ободрителен мирис. Направете същесременно и масаж с гъбата за баня - това ще усили микроциркулацията на кожата, ще я направи гладка и ще ви подейства ободряващо.

Облекчете подуването под очите. Има добър остарял способ за справяне с подуването под очите - резенчета прясна краставица. Нанесете две резенчета върху затворените клепачи за най-малко 10 минути. После е добре да завършите процедурата с внимателен крем за очи.

Енергизирайте кожата на лицето. Изстискайте сока от половин портокал, навлажнете кърпа и я положете на лицето си за най-малко 5 минути. Витаминът С ще възвърне на изтощената и повяхнала кожата сияйния вид.

Нанесете хидратиращ крем. Нашата отмалялост постоянно се отразява върху кожата, която става суха и обезводнена. Освежете я с хидратиращ крем, попиващ незабавно и придаващ млад тип на лицето.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР