Може да ни арестуват. Първите дни дори си мислех, че

...
Може да ни арестуват. Първите дни дори си мислех, че
Коментари Харесай

Отровното трио: Ние сме постоянно проследявани и подслушвани. Знаят във всеки един момент къде сме и какво правим

„ Може да ни арест уват. Първите дни даже си мислех, че ще стане. Много е мъчно. Ние сме непрекъснато проследявани и подслушвани. Знаят във всеки един миг къде сме и какво вършим. На юрист Хаджигенов даже към този момент му прекратиха няколко контракта. Търси се непрекъснато нещо, за което да се заловен, с цел да ни арест уват. Може и да стане, отново споделям, нека да стане, тъй като революцията се нуждае от знаме “, съобщи в предаването „ ЕвроДикоф “ скулпторът Венцислав Минеков, част от „ Отровното трио “.

Адвокат Николай Хаджигенов разяснява наученото от митинг ите през миналите две седмици. По думите му, гражданското общество у нас не съществува и сега то занапред се основава.

„ Хубаво е, че има едно потомство, което въобще не гледа никаква телевизия и несъмнено не знае и други имена отвън Бойко Борисов и Гешев. Това е отлично, тъй като младежите нямат този отрицателен товар на гърба си “, уточни юристът.

Арман Бабикян изясни, че това, което е схванал за изтеклото време е, че тапата на страха към този момент е изхвърчала.

„ Може би не целият боязън, само че с това се отпуши. Както доста вярно означи към този момент професорът, времето на креватните демократи, които дават препоръки във Facebook по какъв начин би трябвало да стане това нещо в миналото, завърши “, уточни Бабикян.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР