Може да изникнат всякакви теми и всякакви срещи. Тече нормален

...
Може да изникнат всякакви теми и всякакви срещи. Тече нормален
Коментари Харесай

Христо Иванов проговори за буксуването на коалиционното спор...

" Може да изникнат всевъзможни тематики и всевъзможни срещи. Тече естествен работен развой. Изникват тематики от всякакво естество и е обикновено да се почистват. Става дума за разнообразни 4 организации и партии, едни са в оставки – сега е в естествен работен порядък на уточняване на тематики, само че няма нито една тематика препъникамък, всичко тече обикновено ". Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов пред публицисти.

Припомняме, че по-рано през днешния ден се появи информация, че има проблеми измежду бъдещите съдружни сътрудници и че една партия е декларирала възражения против коалициионното съглашение. Малко по-късно съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков разяснява тематиката, а изявление направи и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

След привършване на срещата сред бъдещите съдружни сътрудници Петков, Нинова и Асен Василев разкриха има ли драми и ще се образува ли скоро кабинет.

" Българска социалистическа партия са предложили конркетни законодателни начинания в границите на обществените политики. Има съгласие, че държавната администрация би трябвало да се реформира – цифровизация и понижаване на нейното задължение. Числа не сме обсъждали, в границите на бюджетната процедура може да има съответни цифри ", разкри той, представен от Дарик.

Иванов съобщи, че не трябва на парче да се вършат анонси, а в целокупност.

На въпрос по кое време ще е подписано съглашението, той отклони с въпроса, че отговорът би трябвало да даде мандатоносителят.

" Може да има отсрочване, само че няма буксуване никога ", уточни Христо Иванов.
Свързани вести Подписването се отсрочва с дни, работещ кабинет - при започване на другата седмица Една от партиите възрази против съдружното съглашение, привикват незабавна среща Разбраха се! Нинова миряса, поставят параф за обединението на следващия ден ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР