Може да има повече смущения в GPS в скандинавските страни

...
Може да има повече смущения в GPS в скандинавските страни
Коментари Харесай

Заглушаването на GPS от Русия вече беше проблем. За северните страни от НАТО може само да се влоши

Може да има повече разстройства в GPS в скандинавските страни в този момент, когато НАТО работи там, сподели специалист по защитата.

Бъдете подготвени за повече спирания на GPS в скандинавските страни в този момент, когато НАТО оперира там, сподели специалист по защитата пред Euronews Next, защото повече от 20 000 бойци напуснаха района след „ разширено “ военно обучение тази седмица.

>

Jagannath Panda от Шведския институт за сигурност и политика за развиване сподели, че най-новото обучение на Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) ще помогне на „ страните от НАТО да се приготвят за бъдещето “.

„ Стратегията за заглушаване идва като сигнал за пробуждане за скандинавските страни за това по какъв начин да координират, по какъв начин да реагират и по какъв начин да реагират бързо “, добави той в изявление за Euronews Next.

GPS заглушаването включва потреблението на устройство за предаване на периодичност, за блокират радиокомуникациите, които контролират всичко - от телефонните позвънявания до услугите н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР