Може да го направите до 23:59 ч. тази нощ Останаха

...
Може да го направите до 23:59 ч. тази нощ Останаха
Коментари Харесай

Текат последните часове на онлайн анкетата за „Личност на годината 2022“, гласувайте за своя фаворит! 

Може да го извършите до 23:59 ч. тази нощ

Останаха няколко часа до финала на онлайн гласуването в седмото издание на „ Личност на годината “. Всеки, който желае да поддържа своя любимец за 2022 година, може да го направи до 23:59 ч. тази нощ. 

Престижният конкурс, проведен по тладиция от публицистичния екип на Флагман.бг, започва на 27 декември м.г. Читатели на Флагман.бг, институции, неправителствени организации и инициативни комитети излъчиха имената на най-ярките персони, които ще запомним дружно с 2022 година Общо осем са номинациите, които се борят за неповторимата бронзова статуетка Флагман, творба на бургаския ваятел Огнян Петков.  (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Гласуването стартира в среднощ на 16 януари. В анкетата имената са подредени в азбучен ред. До този миг близо 10 хиляди души са дали своя избор.

Онлайн гласуването ще е с тежест 50 % при изчисляването на крайния резултат. Останалите 50 % ще се оформят от вота на способеното жури. То ще заседава ден преди тържествената гала по награждаването на 23 юни в градината на Гранд хотел и СПА Приморец. Събитието е под патронажа на регионалния шеф на Бургас проф.Мария Нейкова.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР