Може да е трудно да създадете висок клас визия в

...
Може да е трудно да създадете висок клас визия в
Коментари Харесай

Три креативни идеи по джоба ви как да освежите дома си

Може да е мъчно да създадете висок клас визия в дома си, изключително в случай че това, което сте харесали, не е по джоба ви. За благополучие, даже при дребен бюджет, можете да постигнете стремежи резултат. В края на краищата, нищо не може да победи чувството да влезете в чисто нова къща след ремонт.

Много постоянно това да извършите вашия дом прелестен не е обвързано с бюджета. Има някои хитри способи, с които може да стигнете до стремежи резултат и без да давате доста пари. От вас се желае едно – да покажете доза ентусиазъм. Трябва да имате и  ясна визия по какъв начин желаете да наподобява вашият апартамент след края на ремонта.

Ето и три изобретателни хрумвания по джоба ви по какъв начин да освежите дома си:

Добавете цвят.

Боята е извънредно евтина и носи огромна разлика в красивата ви домашна конюнктура. В момента потреблението на цветовете е на мода. Не е елементарно да боядисате цяла стая в един цвят, само че резултатите могат да бъдат зашеметяващи. Ако задачата ви е, има някои цветове, които мигновено трансформират вашето пространство. Можете да избирате сред две цветови схеми – смели и трагични или меки и занижени. Тези цветове неотложно ще прибавят грациозност към вашия дом. Освен това ще покажат какъв е вашият жанр. Винаги, когато имате посетители, те ще виждат особеното във вашата къща. Няма по какъв начин да не получите хвалба за това. А вие ще знаете, че в действителност не сте вложили доста средства, с цел да приведете дома си в подобен тип.

Превърнете чинии в изкуство за стена.

Не прибирайте обичаните си декоративни чинии в долап или чекмедже. Можете да се насладите да ги виждате всеки ден, в случай че се научите по какъв начин да закачате чинии на стена. Съобразете се според от тежестта им и дали желаете те да бъдат непрекъснато закрепени. След това изберете от разнообразието от закачалки и способи за окачване. Когато чиниите са вдигнати, някои закачалки ще се виждат, до момента в който други – не. По този метод ще извършите една ексцентрична декорация на дома си, която е по джоба ви.  Докато другите хора поставят по стените си картини или други фигури, вие може да бъдете разнообразни. Изненадайте всички като украсите стените си с чинии.

Сменете възглавниците си с нови.

Независимо дали ги купувате или вършиме сами, възглавниците са елементарен метод да допълните и озарите стаята. Декорирането с възглавници ще приключи външния тип на вашия диван или всякаква друга мека мебел. Има доста способи за стилизиране на възглавниците. Можете да опитате да поставите две или три възглавници във всеки край, с комплект в средата. Можете даже да сменяте възглавниците си, с цел да подхождат на сезоните. Заменете уютните кадифени възглавници с по-леки текстури като памук за пролетна украса на дома. Другият вид е да изберете възглавници с ваши фотоси или такива на домашния ви любим. Това би впечатлило всеки посетител.

Тези три метода могат да създадат дома ви да наподобява хубав и са напълно по джоба ви. Тези промени в действителност ще прибавят спомагателен нюх на грациозност към декора на вашия дом. Освен това самите вие ще се чувствате доста по- уютно, когато сте си у дома.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР