Може да е рано за сезона на филмовите награди, но

...
Може да е рано за сезона на филмовите награди, но
Коментари Харесай

Рийз Уидърспуун замерва Мерил Стрийп със сладолед! А ти какво правиш днес?

Може да е рано за сезона на филмовите награди, само че не е по никакъв начин рано да дадем "Еми " на Рийз Уидърспуун за играта ѝ във втория сезон на сериала "Големите дребни неистини ", който се завръща през 2019-та година.

Ще попитате за какво бързаме да дадем премията право в ръцете на обичаната ни Рийз? Просто е - кое може да бъде по-дръзко и гениално, от това да метнеш фунийка сладолед по великата Мерил Стрийп в луда сцена от сериала?

В сряда двете актриси бяха видяни да снимат подиуми от "Големите дребни неистини " в Ел Ей. А едната цена е безусловно скъпа и нямаме самообладание да я гледаме, когато сериалът се завърне по екраните.

you: spill the tea

me, a reese witherspoon stan: HURL THE ICE CREAM pic.twitter.com/NkxTXXAd4f
— emma lord (@dilemmalord) August 1, 2018
Във въпросната сцена Рийз хвърля голяма фуния цялостна със сладолед към Мерил Стрийп, а ние се възхищаваме откровено на русокосата звезда, че въобще се е съгласила да направи сходно нещо. Можем единствено да се радваме на професионализма на Рийз, тъй като в очите ѝ не се вижда капка боязън, а даже в противен случай - тя хвърля сладоледа с най-голямото самочувствие на света!

Мерил също играе ролята си по страховит метод като наподобява, че няма никаква концепция какво ще я застигне по-късно. А в случай че се чудите какъв е бил изходът от тази сладоледена бомбардировка, Уидърспуун разкрива, че е съумяла да улучи задачата си.

Жената с късата светла коса и очилата е Мерил Стрийп. Зад нея, със сладоледа, е Рийз Уидърспуун
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР