Може да е клише изразът, че зад всеки успял мъж

...
Може да е клише изразът, че зад всеки успял мъж
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян: И двамата с Маги сме имали обожатели, но нищо не ни е разклатило

Може да е факсимиле изразът, че зад всеки съумял мъж стои една жена, само че и най-големите скептици от време на време би трябвало да признаят какъв брой мощ, мъдрост и поддръжка може да даде една жена на своя брачен партньор.

Днес пред Мон Дьо в предаването „ Събуди се “ застана Кремена – дамата до един от най-успешните продуценти в България Маги Халваджиян. И тя е всичко друго, само че не и сянка на своя брачен партньор.
                             

Най-неверният мит за Кремена е схващането, че е стилист единствено тъй като е " дамата на продуцента ". 

" За страдание множеството хора мислят, че ние сме се родили на задната седалка на скъпа кола със златен биберон в устата, а надалеч не е по този начин ", разсъждава тя. 

" Аз не съм ги имала постоянно парите. Ние сме си минали по пътя - нямахме пари и за кафе в един интервал. От нищо не ме е позор. Нямането ме е научило на имането . "

Кремена е бунтарка от дребна. П ризнава, че в никакъв случай не я е вълнувало по какъв начин я разясняват хората и е непримирима пред мързела, наглостта и несправедливостта. Не крие, че живее в предишното и от време на време ѝ се желае да избяга от действителността в България.

" Аз съм индивидът носталгия, смятай какъв брой ми е мъчно в тези пластмасови времена ", изяснява Кремена, която от време на време се замисля дали да не заживее в чужбина със фамилията си. 

Кремена приказва искрено и за брака си и тестванията, които с Маги са претърпели дружно. Безспорно най-тежките им моменти са тези, в които изгубват бащите си. 

През годините и тя, и брачният партньор ѝ са имали обожатели, само че Кремена е щастлива, че в този аспект бракът им не е бил подлаган на тествания, които да го разклатят. 

" Да не мислиш, че е нямало женички, които да са били по този начин завладени от него... ", спомня си Кремена. 

Тя разкрива, че Маги е доста внимателен човек и от време на време се е налагало самата тя да му каже, че някоя жена има упования от него или флиртува.

" Аз се веселя, когато той се усеща ухажван по някакъв метод, той е харесван и обичан . Няма по какъв начин да не е по този начин ", изяснява Кремена и разкрива, че човек по този начин или другояче може да изневери, в случай че е решил.

" Ние сме към този момент толкоз години дружно, че не си представям такова нещо ", прибавя тя. 
                             

Какво още показа Кремена Халваджиян в едно от редките си, само че извънредно откровени изявленията, разберете от видеото горе. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР