Може да е истински вълнуващо да поемете контрола над сексуалното

...
Може да е истински вълнуващо да поемете контрола над сексуалното
Коментари Харесай

Как да повишим сексуалното си  удоволствие

Може да е същински вълнуващо да поемете контрола над половото си здраве. Това е по този начин, тъй като живеем най-вече в секс - отрицателна просвета и малко полово обучение.

Сексуалното здраве включва разнообразни елементи и една от най-важните, които мнозина са склонни да пренебрегват, е половото наслаждение. Ето няколко неща, които можете да извършите, с цел да получите най-голямо задоволство, до момента в който се наслаждавате на приятни полови практики.

Върнете заниманието в сексът

Дори когато сте в най-хубавата връзка, сексът може да стане отегчителен, откакто сте във връзка за няколко години. Можете обаче да запалите искрата и да получите повече наслаждение с малко въображение.

Трябва да бъдете рисковани. Защо не се отдадете на заниманията в хола или на някое насаме място. Можете да създадете среда, която да притегля всичките ви сетива. Парфюмът от някои екзотични цветя, джаз ритъмът, мекият фокус на светлината на свещите и съсредоточеното чувство за коприна върху кожата ви. Това ще направи нещата доста по-приятни.

Отдайте се на ролева игра

Можете да експериментирате с дребна ролева игра. Създайте предистории за вашите герои и се забавлявайте, помислете за резервация на. Това ще ви помогне да се върнете към интимността.

Важно е да знаете по какъв начин можете да вкарате взаимно настроението си. Има доста еротични филми, които можете да гледате с колегата си. Това ще ви помогне да влезете в въодушевление. Вземете се уютно на дивана, запалете свещи и гледайте дружно еротичния филм. Докато го гледате дружно, нещата могат да станат по-приятни и сантиментални. Стресът и натовареният живот могат да ви накарат и да скапват вашата полова непосредственост с колегата ви. Но този метод ще помогне за превъзмогване на неуспеха. Понякога просто би трябвало да докоснете простите неща, с цел да върнете нещата в релси и да се насладите на секса.

Как да получите повече наслаждение?

Важно е да знаете по какъв начин можете да подобрите своя опит. Ето няколко неща, които можете да изпробвате.

● Слушайте музика
Пускането на нежна и сантиментална музика може да бъде един от най-важните детайли, с цел да бъде срещата съвършена. Това прави цялото занятие по-романтично и вълнуващо сред сътрудниците.

● Запазете си масаж на тялото
За да го извършите по-вълнуващо, за какво да не извършите на колегата си внимателен и сетивен масаж на тялото. Това ще й помогне да се усеща удобно, до момента в който разсънва сетивата си

• Отидете на сантиментална вечеря
Когато излизате на среща или сантиментална вечеря, можете да прекарате малко време сами. Дава ви чувството, че сте по-близо. След това, когато се върнете вкъщи и вършиме секс, това може да бъде прелестно прекарване.
Едно от значимите неща, които би трябвало да запомните, е удоволствието да е друго за другите хора. Интересите и фантазиите на хората са също толкоз разнородни, колкото и телата им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР