Може да е едва началото на февруари, но вече знаем

...
Може да е едва началото на февруари, но вече знаем
Коментари Харесай

Доживяхме! GTA 6 ще я има, а ето какво се знае досега за играта

Може да е едвам началото на февруари, само че към този момент знаем коя е най-хубавата гейминг вест за тази година - работи се по GTA 6! Истината е, че имахме възприятието, че няма да доживеем продължението на играта, само че не - Rockstar потвърдиха, че се работи.

 https://www.facebook.com/grandtheftautoV

Последното издание на GTA беше от 2013 година, когато се появи GTA 5. Досега от нея са продадени над 110 млн. копия, което си е удивително. 

Виж още: All Of Us Are Dead ли е новият Squid Game? Нов корейски сериал чупи връх след връх

Какво знаем за GTA 6? Първо, че евентуално няма да се споделя по този начин. Тази шестица е " работна " и е плод по-скоро на медийното въображение. От Rockstar дадоха обещание скоро повече информация, само че въпреки всичко има много клюки към играта. 

 https://www.facebook.com/grandtheftautoV

Според известен гейминг канал в YouTube новата GTA е доста допустимо да се появи през 2024 или 2025 година Причината за това е изказване на Rockstar от 2020 година, съгласно което се готвят внушителните 90 млн. $ за реклама през 2024 г. 

Много е евентуално GTA 6 да бъде наличен и на компютър, освен на конзоли. 

Виж още: Този мъж измами десетки дами в Tinder! Истинската история на The Tinder Swindler

Големият въпрос обаче е обвързван с града и времето, в което ще се случва всичко в GTA 6. Предполагаемите градове са Лос Анджелис, Ню Йорк и Маями. Слухове от предходната година пък настояват, че новата GTA ще се върне към класиката Vice City, само че в съвременен вид (тоест в Маями). 

 https://www.facebook.com/grandtheftautoV

 

В най-смелите фантазии на геймърите пък има няколко огромни града, като някои от тях даже са в Южна Америка. Потребител в Reddit, представящ се за чиновник на Rockstar пък твърди, че става въпрос за Рио де Жанейро.

Изображение: https://www.facebook.com/grandtheftautoV/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР