Може да допуснеш грешка и да подминеш, защото е по-лесно,

...
Може да допуснеш грешка и да подминеш, защото е по-лесно,
Коментари Харесай

След раждането Лена се развълнува за Румен Радев

Може да допуснеш неточност и да подминеш, тъй като е по-лесно, а може и да я поправиш.

Това написа Лена Бориславова във връзка коментар на неин пост във Facebook. Тя отговори по този начин на въпрос по отношение на поддръжката, която от " Продължаваме промяната " заявиха преди време за президента Румен Радев. 

В поста си Бориславова цитира думи на финансовия министър Асен Василев: 

“Датата за приемане на еврото в България да е 01 януари 2025 година Това е датата, която сме заложили и обсъждаме с Европейската централна банка, Европейската комисия и Еврогрупата.

Промяната на датата за приемане на еврото се наложи, тъй като служебният кабинет не изиска ексклузивен отчет, с цел да може юни месец т.г. да се вземе решение за присъединението ни към еврозоната, и предложи бюджет с бюджетен недостиг от 6,4%.

Загубите от неприемането за бизнеса са ясни и са в размер сред 500 млн. и 1 милиарда лева от превалутирането. Другите негативи са по-високи лихвени проценти и по-малко вложения. Присъединяването ни към еврозоната и Шенген са толкоз основни, колкото и приемането ни в НАТО и Европейски Съюз и ще донесат доста и стопански, и политически резултати.

Единствената причина това държавно управление да съществува е, че България е на кръстопът дали да продължи по европейския си път или президентът и хората към него да я дърпат на изток към Путин.

Този път го зададохме ние. Програмата, която се извършва, е програмата на “Продължаваме Промяната ”. Законите, които се одобряват, са законите, които са заложени в Плана за възобновяване от държавното управление на “Продължаваме Промяната ” и би трябвало да е доста ясно, че ние не сме във властта, с цел да бъдем във властта.

Ние сме във властта, с цел да се одобряват тези закони, да се изпълнят целите, заложени в Плана за възобновяване, и това е единственият метод това да може да се случи ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР