Може би, затова, преди няколко стотин години назад във времето

...
Може би, затова, преди няколко стотин години назад във времето
Коментари Харесай

Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

Може би, по тази причина, преди няколко стотин години обратно във времето червенокосите девойки не са били по никакъв начин харесвани. А сходна благосклонност била неправилна свързвана с разнообразни вълшебен дейности, да вземем за пример като скрит план.

Червенокоса жена: Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв!

Червеният цвят е знак на огъня. Червенокосата жена е буйна и незабравима, тъкмо както огъня. Тя е рискова и свободолюбива. На моменти строга, само че обективна.

Заради яркият контрастност, този цвят на косата постоянно се откроява. Прави външният тип на дамата по-индивидуален и извънреден. Огненият цвят на косата придава необикновен сексапил. Червенокосите дами са непрекъснато в светлината на прожекторите. Огненият колорит постоянно е бил на мода и в никакъв случай не е „ слизал от  подиума “.

Що за фамилните сътрудници са червенокосите дами?

Червенокосите дами в фамилният живот най-често са водачи, както във финансовите въпроси, по този начин и в най-интимните връзки. Такава жена непрекъснато е в развой на нещо, някакво деяние, извънредно дейна и дейна.

Червенокоските, до момента в който външно наподобяват много спокойни и непринудени, във вените им кипи буйна кръв. За тях не е типично да седят у дома със скръстени ръце. Това са предприемчиви съпруги, които „ движат “ мъжете си нагоре по кариерната стълбица. С такава брачна половинка не може без пламенни кавги. Но помиряването ще бъде не по-малко бурно – същински пожар!

Как се развива кариерата на червенокосата жена?

Според статистиката кариерата на червенокосата жена се развива елементарно, бързо и безпроблемно. Тази жена има невидима, на моменти мистична, власт над един мъж. Момичетата с огън в косите са сполучливи кариеристи. Те са самостоятелни и инициативни. Именно тези качества на характера са помощници в сполучливата професионална реализация.

Хубаво е да се означи, че някои легенди, митове или просто забавни истории съвсем постоянно се свързват единствено с червенокосите дами.

Няколко забавни обстоятелството за червенокосите дами.

Древните гърци вярвали, че червенокосите са знак на шансът. Много постоянно те „ уреждали “ или внедрявали такива девойки при богати търговци търговци, като амулет за шанс. Самите те ги търсили и желали, тъй като с изключение на шанс, те носели със себе си огън и пристрастеност.

Червенокосите девойки са най-секси. Да, в действителност, оказа се, че това мнение е вкоренено в съзнанието, освен на актуалните индивиди, само че и доста години преди този момент. И в този момент на доста хора, в случай че им бъде заложен въпросът, по отношение на сексуалността на дамата, ще отговорят, че червенокосите са огънят.

Жена с огън в косите, огън в сърцето и с прелестен доблестен външен тип. Именно този аленият цвят в косите се свързва със злато или мед. Понякога тези девойки са избухливи, същински пожар, вулкан от страсти. Нищо чудно, че дамите воини, рицари, пазителки са, точно червенокоските.

Какво ги кара, какво ни кара, да мислят (мислим) по този начин, към момента не е ясно. Някои изясняват това с обстоятелството, че се допуска, че пигментацията на косата е директно обвързвана със секретирането на съответни хормони и затова, което оказва този резултат върху интереса към дамите с огнени коси. Каквото и да е, е прелестно, нали? Те, червенокоските, са в действителност огнени дами и непокорен сърца.

Но в последна сметка – всяко женско творение е приятно и приказно, загадъчно и сантиментално. Жената дава живот, тя е Божествено творение и заслужава да бъде обичана, почитана, ценена, боготворена…

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР