Може би ви изглежда, че около вас има твърде много

...
Може би ви изглежда, че около вас има твърде много
Коментари Харесай

10 знака, че сте изключително умни, дори да не ви личи

Може би ви наподобява, че към вас има прекалено много глупави хора. Истината обаче е, че по-ограничените са по-шумни и се стремят да притеглят внимание. Истинските интелигентните хора не се броят на пръсти, те просто са по-скромни и не обявяват знанията или мненията си, написа Lifehack.

Сайтът изброява 10 знака, който демонстрират, че вие сте измежду тях, даже на пръв взор да не наподобява по този начин.

По-продуктивни сте вечер. Не едно и две изследвания са потвърдили, че хората, които избират да работят вечер, имат по-високо IQ.

По-мълчаливи сте. Интелигентните хора се въздържат да се включват в разгорещени разногласия, тъй като знаят, че мнението на простака не може да се промени. Те премислят думите си деликатно и споделят точното нещо в точното време.

Не се криете от проблемите. Умният човек знае какви стъпки да предприеме, с цел да излезе от неприятна обстановка и не се опасява от рисковете и провокациите.

Приятелите ви са начетени и изобретателни. Обкръжението ни е извънредно значимо, тъй като с времето трансформира и самите нас. Ако поддържате връзка с забавни хора, то и вие самият сте или ставате подобен.

Перфекционист сте. Интелигентността допуска търсене на развиване и усъвършенстване във всеки аспект. Перфекционизмът може да се отнася както за работата, по този начин и за външния тип или връзките в персоналния ви живот.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР