Може би в момента, когато гласовете на новото, промяната започнаха

...
Може би в момента, когато гласовете на новото, промяната започнаха
Коментари Харесай

Искрен Митев: БСП се връща към статуквото

Може би сега, когато гласовете на новото, смяната започнаха да не се чуват. От друга страна вие виждате, че Българска социалистическа партия е в една обстановка, в която може би единственият избор, е да се върнат към статуквото, това съобщи депутатът от Политическа партия Искрен Митев за това по кое време съгласно него са се влошили връзките сред партията му и Българска социалистическа партия.

" Още когато управлявахме с Българска социалистическа партия нашите гласоподаватели ни споделиха " Това е неточност ". Казваха ни " С какво са разнообразни Българска социалистическа партия от ГЕРБ? ", продължи той.

Той акцентира, че в кабинета " Петков " Българска социалистическа партия е била резистентен сътрудник, която е била нужна за ръководството на страната към оня миг.

" Те я поддържат и си затварят очите за моментите, когато може да бъде направена положителна смяна ", съобщи депутатът от Политическа партия за отношението на Българска социалистическа партия към връщането на хартиената бюлетина.

" Ако ще има червени партии в България, се надявам те да тръгнат в прогресивна посока ", акцентира още Искрен Митев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР