Може би това е само още един малък пакет от

...
Може би това е само още един малък пакет от
Коментари Харесай

Етичните правила за изкуството на Хънтър Байдън бяха просто измама, позволяваща помия

Може би това е единствено още един дребен пакет от неистини в необятната галактика от машинация, защитаваща Хънтър Байдън и целия горист клан, само че въпреки всичко: Бикът на Белия дом за „ етичните правила “, ръководещи продажбите на творби на изкуството на Първия наследник, са удивителни сами по себе си.

През юли 2021 година тогавашният прессекретар Джен Псаки настоя, че Хънтър няма да знае кой купува картините му: „ Галеристът няма да споделя информация за купувачи или бъдещи купувачи, в това число тяхната идентичност, с Хънтър Байдън или администрацията, “, разгласи тя един ден; „ Няма да знаем кои са те, тъй че няма сюжет, при който биха могли да окажат въздействие “, сподели тя на различен.

Сега действителният галерист, Жорж Бержес, свидетелства пред Конгреса, че такива правила в никакъв случай не са съществували — в действителност Хънтър настоя още през предишния октомври (2020 г.) за езика на контракта, в който се показва, че „ галерията ще даде лист на артистите с имената на купувачите на работа с цени. ”

И Хънтър пои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР