Може би така ще може да видим защо взима толкова

...
Може би така ще може да видим защо взима толкова
Коментари Харесай

Тръмп настоя Байдън да се подложи на когнитивен тест

" Може би по този начин ще може да забележим за какво взима толкоз ужасни решения ", написа Тръмп в обществената мрежа " Трут ".

 

Джо Байдън мина през вчерашния ден медицински обзор, само че съгласно лекаря му не е належащо да се подлага на когнитивен тест.

" Президентът се усеща добре и тазгодишният медицински обзор не откри нови проблеми ", увери лекарят му Кевин О`Конър, представен от Асошиейтед прес. " Той продължава да е кадърен за осъществяване на служебните си отговорности и извършва напълно всичките си отговорности без никакви изключения или отсрочвания ", разясни той.

 

Държавният глава отговори на нападките на Тръмп с видео в платформата " Екс ", на което републиканецът прави лапсуси в свои неотдавнашни речи и му поръча да изгледа този запис.

Физическото положение на 81-годишния Байдън и на 77-годишния Тръмп е гледано под лупа през тази предизборна акция, показва Агенция Франс Прес. Ако двамата завоюват първичните избори на двете партии, те ще са най-възрастните двама съществени претенденти за президент на Съединени американски щати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР