Може би сте забелязали, че в последните няколко дни във

...
Може би сте забелязали, че в последните няколко дни във
Коментари Харесай

Мода или кауза: Защо полицай пише актове на снимки във Facebook? Каква е историята?

Може би сте забелязали, че в последните няколко дни във Фейсбук доста ваши другари (а може би и самите вие) са си сменили профилната фотография, като са употребявали една " рамка ", която слага служител на реда, пишещ акт. 

Виж още: Известните лица на България зоват: Моли се у дома! Кой се включи в акцията?

 Pixabay

Първоначално се запитахме какво се случва - от кое място потегли всичко това и каква е концепцията. Разровихме се и взехме решение да ви разкажем. А с цел да пресъздаваме въпросната рамка използваме агенционни фотоси, с цел да няма наранени наши другари:)

Виж още: Новата фикс идея пристигна: Светът полудя по ново предизвикателство - Bottle Cap!

 Pixabay

Оказва се, че всичко потегля от Полша и по-точно една полска страница във Фейсбук, която принадлежи на организация, следяща гарантирането на човешките права. " Спрете злоупотребата с власт! Спрете погазването на свободата под предлога " пандемията ", е първичната концепция на организацията. Разбира се и измежду поляците, коментирали тази алтернатива има различия, само че подкрепящите самодейността дават за образци двусмисленото пояснение на закона. 

В България тази рамка за профилните фотоси беше употребена по подобен метод и по отношение на писането на актове на стойност 300 лева на хора, които се разхождат на открито. Така в действителност служителят на реда " глобява " употребилия рамката на мястото, където е правена фотографията. 

Виж още: Известни българки захвърлиха грима и филтрите в името на предизвикателство! Вижте ги!

 Pixabay

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР