Може би следните факти ще променят начина ви на мислене

...
Може би следните факти ще променят начина ви на мислене
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да се гримирате всеки ден

Може би следните обстоятелства ще трансформират метода ви на мислене за грима и ще ви оказват помощ да погледнете концепцията за естествената хубост по друг метод. Не инцидентно актуалните звезди и известните блогъри за хубост от ден на ден се застъпват за „ без грим “.

Нараняване на кожата си

Излишно е да споделяме, че потреблението на евтина или некачествена козметика се отразява отрицателно на положението и здравето на кожата ви? Сигурни сме, че избирате единствено положителни, потвърдени артикули за грим. И въпреки всичко ежедневният грим е нездравословен за кожата ви. Фон дьо тенът може да запуши порите, причинявайки ранно стареене и раздразнение. Спирала - за увреждане на миглите, стимулиране на загубата им, и червило - за изсушаване на устните. Не, не ви призоваваме да се отървете от цялата козметика в къщата и да употребявате единствено хигиенично червило. Но желаеме да кажем, че към избора и количеството козметика на лицето би трябвало да се подхожда рационално.

Не спите задоволително

Ако спите задоволително часове, тогава здравословните проблеми ще ви заобиколят, ще бъдете по -съсредоточени и продуктивни по време на работа, а настроението ви доста ще се усъвършенства. Оставяйки в предишното навика да отделяте време за „ тежък “ грим заран, получавате спомагателни 20-30 минути, които можете да отделите за сладко разпъване в леглото. Тази алтернатива е доста по -добра от прикриването на синини и торбички под очите с коректор заран, нали?

Кожата ви застарява

Прекомерната приложимост на козметика е голям стрес за кожата ви. И да, ежедневният грим форсира процеса на стареене! Не желаете да изглеждате на 30 на 20, нали?! Само не бързайте да купувате кремове срещу стареене, серуми и да нанасяте козметика в двойно количество, с цел да скриете непредвидени бръчки. По-добре се пробвайте да забравите за грима за известно време, като вършиме почивки за 3-4 дни. Скоро ще видите, че лицето ще стартира да се „ изглажда “, а кожата ще наподобява свежа и здрава.

Вие харчите цяло положение

Просто пребройте какъв брой пари харчите за козметика? Уверяваме ви, че сумата за годината ще ви впечатли доста! А в този момент си представете какъв брой бихте могли да си купите с тези пари... Или може би това би било задоволително за едно ужасно пътешестване?

Не се чувствате уверени без грим

Да тъкмо. Без всекидневен грим в последна сметка ще почувствате вътрешен комфорт и независимост. В края на краищата, вашите дефекти, които толкоз на вятъра се пробвате да скриете под звук грим, ви вършат човек. Хората към вас правят оценка не способността да употребявате декор дьо загар и очна линия, а вашата откровеност и лекост, тъй че не е нужно да маскирате същинското си лице, страсти и мисли под грим.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР