Може би щеше да е добре да попаднем на това

...
Може би щеше да е добре да попаднем на това
Коментари Харесай

My Limit - приложението, което превръща смартфона ни в дрегер

Може би щеше да е добре да попаднем на това приложение преди коледните и новогодишните празници, само че сигурно и към днешна дата може да е от изгода на мнозина.

Става въпрос за апликация на име My Limit, посредством която можем елементарно и бързо да превърнем смарт телефона си в цифров дрегер.

Приложението е много просто и употребява обикновени математически уравнения, с цел да пресмята равнището на алкохол в кръвта, без да се постанова да духаме.

Нивото на алкохола се пресмята въз основата на броя на изпити питиета, като самата стратегия съдържа база данни за алкохолния градус на голям набор от напитки.

След като вкараме в My Limit данни за телесните ни индикатори, като възраст, височина, тегло и пол, приложението стартира да пресмята какъв е % на алкохолно наличие в кръвта.

За тази цел ще би трябвало след всяка обърната чашка да отразяваме какъв брой и с какъв алкохол е била цялостна тя.

Накрая на вечерта My Limit може да ни даде от малко малко реалистична оценка на положението ни и по този начин да преценим дали можем да си позволим да караме, или би било по-добре да зарежем колата и да хванем такси. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР