Може би се страхуват от вас заради навика ви винаги

...
Може би се страхуват от вас заради навика ви винаги
Коментари Харесай

Те просто се страхуват от силата, която излъчвате

Може би се опасяват от вас поради навика ви постоянно да казвате истината. Хората не обичат изключително доста честните хора, горчивата истина също. Предпочитат бъбривците и манипулаторите с техните сладки неистини. Може би по тази причина не желаят да схванат същинската ви същина.

Може би считат, че сте опасност за тях, тъй като за разлика от тях самите сте наясно какво желаете от живота. Те могат да бъдат дотолкоз погълнати от своята неустановеност, че се опасяват и не харесват всички тези, които следват личния си път. Освен това те привикват с обстоятелството, че средата им също се състои от несигурни и изгубени хора.

Може би се опасяват от вас просто тъй като не желаете да участвате в игричките им, където всички мислят само за идната победа, а на тези, които не желаят да вземат участие в тях, се гледа като на губещите.

Всички участници в сходни игри се показват като бъдещи спечелили, защото не могат да си разрешат да признаят, че в реалност техните каузи са изцяло маловажни. Всъщност в този случай те ще би трябвало да се върнат в изходна позиция, с цел да стартират всичко изначало.

Може би ги е боязън, тъй като им казвате тези неща, които не желаят да чуят. Хората дотолкоз са привикнали да се самозалъгват, че към този момент са повярвали в личните си неистини.

Те имат вяра единствено в основания от тях личен облик, а не в това кои са в реалност. Думите ви им наподобяват толкоз елементарни и мъчително верни, че те просто не могат да позволен, че всичко това може да се окаже истина.

Вероятно ги плашите, тъй като притежавате способността да виждате същинските им лица – моментите, когато стават самите себе си. Спомняте си доста добре всичко, което са казвали, когато са били обземани от яд или когато са сваляли броните и маските си и са ставали уязвими за известно време. Обръщате внимание на техните очи, езика на тялото, интонацията на речта. А вниманието ви ги кара да се усещат неловко, защото ги принуждава да смъкват маските си.

Може би те се опасяват от вас, тъй като виждате техните страхове, само че самите те не демонстрират особена нерешителност. Може би с лекост се отнасяте към тези усеща, с които самите те не знаят по какъв начин да се оправят и това ги обърква. В реалност те се оказват беззащитни пред всевъзможни неща, които ги изхвърлят от нормалния им, обикновен витален път. Най-вероятно сърцето ви бие толкоз бързо, че просто не могат да вървят в крайник с вас.

Може би се опасяват, тъй като знаят, че не зависите от тях. Те схващат, че можете да живеете без тях, че можете да отстоявате себе си когато и да е.

Може би те се опасяват от вас, тъй като сте самодостатъчни. Защото имате сили да си тръгнете, когато това е нужно. Защото разбирате, че сте толкоз умни, че можете да се реализирате във всяка област от живота. Може би те  дотолкоз са привикнали с пиедестала, на който са сложени, че даже нямат визия по какъв начин могат да се потвърдят в друга активност.

Каквато и да е повода за техния боязън, продължете да им го внушавате, да ги плашите със своята откровеност, мощ, добрина, обич, схващане, думи, взор, наличие и способността си да ги четете като отворена книга. Продължете да ги четете, до момента в който не намерите самоуверен човек като себе си. Този, който няма да го е боязън от вас; този, който ще бъде също толкоз плашещ.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР