Може би се чудите как да изглеждате модерно през зимата,

...
Може би се чудите как да изглеждате модерно през зимата,
Коментари Харесай

Модерни зимни стилизации – практически съвети

Може би се чудите по какъв начин да изглеждате съвременно през зимата, само че уверяваме ви, няма място за терзания. Вашият зимен дрешник може да бъде също толкоз изискан, колкото летните ви рокли. Независимо дали сте в въодушевление за комфортно всекидневно облекло или елегантно екстравагантно, ние ще ви дадем няколко съвета по какъв начин да сте съвременни през целия сезон.
  Наслояването на облеклата е от голяма важност

Напластяването е освен практично решение за опазване на топлината, само че и съвременен избор. Експериментирайте с разнообразни текстури и дължини, с цел да създадете стилна визия. Комбинирайте пуловер с висока яка и дълго палто или сложете жилетка върху прилепнала блуза.
 мода
Инвестирайте в красиво палто или зимно яке

Елегантната връхна дреха е съществена част на вашия зимен дрешник. Независимо дали става дума за класическо вълнено палто, съвременно яке от изкуствена кожа или дебело пухено яке, вашият избор на връхни облекла може да издигне целия ви тоалет и да притегля погледите. Изберете, което ще добавя стила ви и ще добави нотка изискан към студените зимни дни. Ако пък имате потребност от зимно яке, можете да разгледате разнообразните оферти на.
  Едри плетива за комфортен комфорт

Големите плетени пуловери и жилетки са незаменими за зимата. Те обезпечават топлота, комфорт и нотка изисканост. Овърсайз силуетите са в наклонност този сезон. Експериментирайте с разнообразни плетива и цветове, с цел да изразите своя жанр. Заложете на материи като вълна, кашмир и мерино, с цел да се чувствате топло и стилно.
  Блузи с поло яка

Полото постоянно е желан избор за дреха през зимата. То освен ще ви стопли, само че и предлага нотка изисканост. Поставете поло от фина плетка под сакото или го носете с дълга огърлица с висулка за шикозна визия. Изберете овърсайз модел от едра плетка и го облечете върху скини дънки в композиция с чизми за реализиране на супер съвременен външен тип.
  Боти или ботуши

Ботушите и ботите са наложителен детайл през зимата. Боти до глезена, ботуши до коляното и чизми над коляното могат да се комбинират с дънки, рокли или поли. Изберете жанр, който подхожда на вашето облекло и мотива. Не забравяйте да инвестирате и в добър чифт водоустойчиви ботуши, с цел да поддържате краката си сухи в сняг и дъжд. Може да помислите за или туристически обувки за свободното си време и най-студените дни.
  Аксесоарите са значими

Шапките, шаловете и ръкавиците не са единствено за отбрана от студа, само че са и превъзходен метод за основаване и проявление на вашия персонален жанр. Изберете съвременни барети и типичен кожени ръкавици, за елегантната си визия. Или пък шапка с пухен помпон и топъл шал за вашето всекидневие. Съчетайте десените на аксесоарите с нюансите на облеклото си или направете незабравим контрастност, вкарвайки нотка цвят в дрешника си.
  Едноцветно облекло - ключът за стилна визия

Носенето на един цвят от главата до петите е мощен стилистичен избор. Това не означа да сте облечени напълно в кафяво или бежово, а да съчетавате ловко нюанси на един и същи цвят. Например бежово с цвят капучино или мрачно кафяво с охра. Едноцветните тоалети основават продълговат контур и ви карат да изглеждате по-високи и елегантни. Експериментирайте с неутрални нюанси или смели, ярки цветове.

И не забравяйте, че носенето на облекла е нужда, само че стилизирането на вашето облекло и външен тип е ключът към елегантната визия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР