Може би повишаване на заплатата или неочаквано пътуване в чужбина?

...
Може би повишаване на заплатата или неочаквано пътуване в чужбина?
Коментари Харесай

Зодиите, за които декември ще бъде пълен с изненади  

Може би повишение на заплатата или ненадейно пътешестване в чужбина?

Декември може да бъде цялостен с изненади за някои зодии. Оказва се, че под елхата ще намерят необикновен подарък. Може би повишение на заплатата или ненадейно пътешестване в чужбина? Проверете дали вие или ваш непосредствен сте измежду тях.

Овен
Добротата и трудолюбието на Овните през цялата година ще бъдат възнаградени под формата на изненада, която чака представителите на зодията в края на декември. Въпреки това, този месец не е време за неточности и пречки, тъй че би трябвало да бъдете деликатни. Възможно е самотните хора под този знак да вечерят на Коледа в компанията на нова пристрастеност.

Лъв 
Самотните Лъвове имат късмет да срещнат любовта на живота си през декември. Вероятно непредвиденото възприятие ще ги сполети тъкмо преди фойерверките в новогодишната нощ, тъй че си коства да поемете самодейността, с цел да не пропуснете подобаващия миг. Хората във връзка могат да получат ненадейно предложение да отидат на отмора на забавно място като подарък.

Скорпион 
Хората под този знак могат да чакат огромен финансов бонус преди Коледа, който ще ги възнагради за упоритата работа през цялата година. Изненадата ще укрепи домашния бюджет и ще направи празниците по-спокойни. Това е добър миг да посветите повече време на половинката си, което може да докара до непредвидени обстановки и забавни моменти.

Козирог 
Козирозите могат да чакат голяма парична изненада - стига да видят, че упоритата им работа носи положителни резултати. Оказва се, че декември за някои Козирози ще бъде повратен във финансово отношение. Необходими са единствено религия и момент самообладание.

Везни
Правилното ръководство на парите и харченето им за дарове за празниците на близки може да накара полученото положително да се върне многократно. Везните могат да бъдат оценени през декември от другари, на които в миналото са помогнали. Това е добър миг да прекарате повече време в другарство. Очаква ви необикновена изненада.

Водолей
Водолеите имат късмет за ненадейно покачване или покачване преди Нова година. Признателността от страна на работодателя сигурно ще усъвършенства настроението им и ще ги накара да се почувстват значими в компанията, в която работят.

Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР