Може би повечето от вас знаят за тези полезни трикове

...
Може би повечето от вас знаят за тези полезни трикове
Коментари Харесай

Как да пестите, докато пазарувате

Може би множеството от вас знаят за тези потребни трикове при извършване на покупки, а други 100% са ги ползвали волно или несъзнателно. Нека обаче си ги напомним още един път.
1. Пазарувайте по време на сезонните понижения.
Това изисква освен самообладание, само че и обмисляне. Ако желаете да си купите нови зимни облекла, не го правете с настъпването на есента и захлаждането, а го планирайте още при започване на пролетта, когато търговците разпродават зимните пуловери, якета и ботуши. Така хем няма да ги купувате небрежно сега, в който стане студено, хем ще спестите някой и различен лев.
2. Преглеждането на брошури би трябвало да ви стане табиет.
Търговските вериги, огромните, та даже и по-малките супермаркети, залагат на брошурите. В тях тъкмо, ясно и по раздели са разказани продуктите, които може да купите с понижение. Много от тях влагат и в телевизионна и онлайн реклама, когато имат акции, като да вземем за пример „ 2 в 1 “ – купувате два броя от даден артикул, а плащате един.

3. Заменете почистващите препарати с оцет.
Факт е, че 99% от почистващите препарати, които се продават в комерсиалната мрежа, могат да бъдат сменени от оцета. Единственият минус е острата миризма. Тя може да бъде отстранена с няколко капки етерично масло в разтвора.
4. Влизайте в магазина със лист.
Списъкът освен ще ви спести време да не се лутате из целия магазин, само че пести и пари. Често, когато имате лист и знаете къде се намират продуктите, не отделяте толкоз доста внимание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР