Може би по-старото поколение няма да го приеме, но днешните

...
Може би по-старото поколение няма да го приеме, но днешните
Коментари Харесай

Четири причини да инвестирате в пътуване, а не в предмети

Може би по-старото потомство няма да го одобри, само че днешните млади постоянно работят, печелят и харчат пари единствено за едно – за пътувания.

Нашите майки и баби като цяло са израснали с по-различни полезности. Дом, кола, мебели, бижута и спестявания са били от първостепенно значение и натурален метод да покажат своя статус в живота, напредъка и достиженията си.

Но не разбирайте неправилно, всичко това е значимо и не би трябвало да бъде подценявано, само че младото потомство стартира да се трансформира последователно към друг метод на мислене - където преживяването е освен това от предметите. Приоритетите се реалокират от трупането на движимости към трупането на опит.

Ето за какво те избират на този стадий от живота си да влагат в пътешестване. За тях уеб сайтове, като CondeNast Traveler, Culture Trip, National Geographic и Travel + Leisure, са се трансформирали в Библия.

За тях уикендът не е време за отмора, а за бягство. Те възнамеряват пътешествия и направления с месеци и знаят доста тъкмо по кое време желаят да посетят дадена дестинация.

Ето за какво пътуванията за тях се трансформират в инвестиция. И ето за какво тя е по-ценна, в сравнение с движимостите.

Отваря нови хоризонти

Едно е да гледате по малкия екран за живота в Хаити, само че напълно друго е да видите всекидневието на тези хора на място. Ако се отклоните от туристическите дестинации, ще осъзнаете какъв брой оскъдно и мъчно може да бъде тяхното битие, само че и какъв брой щастливи могат да са те.

Тогава и ще осъзнаем, че павираните пътища, светофарите и огромните лъскави здания не са всичко в този живот.

Прочети повече ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР