Може би отбелязването на гол ни тежеше в развитието на

...
Може би отбелязването на гол ни тежеше в развитието на
Коментари Харесай

Топузаков: Важна победа и важн | BGNES

" Може би отбелязването на гол ни тежеше в развиването на офанзивите. Трябваше да бъдем по-настоятелни да построяваме по-добри офанзиви и да търсим фланговете, само че и отбраната на противника ни затрудни, тъй като стояха добре в тази фаза на играта. Важна победа и значими три точки. Момчетата не се отхвърлиха и се бореха до последния съдийски сигнал “. Това съобщи треньорът на Левски Елин Топузаков след успеха над Берое с 1:0 вкъщи в мач от 27-ия кръг на Първа лига.

" Сините " имаха усложнения на " Герена ", само че стигнаха до триумфа след надвит гол на резервата Асен Чандъров в 95-та минута. „ Искам да поздравя тима, че запазихме мрежата си суха. Ясно е, че нашият тим не може да бележи огромен брой голове и това го работим по време на подготвителния развой. Отдаваме заслуженото на " Берое ", само че трите точки против тим от долната част на таблицата и в домашен дуел бяха наложителни. Може да видите насладата след гола, тъй като тя беше откровена и неподправена. Трудът им беше заплатен “, добави Топузаков.

„ Всеки един треньор желае в съответния мач да пусне футболисти в топ форма. Не е загадка, че имаме кадрови проблеми с контузени футболисти и нямаме дълбочина в състава. Това са футболисти на Левски и разгадавам на всеки един. Днес запасите са включиха доста добре, тъй като демонстрираха нужната неотстъпчивост “, разяснява наставникът на „ сините “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР