Може би никога не сте се замисляли, че типът коса

...
Може би никога не сте се замисляли, че типът коса
Коментари Харесай

Tипът коса може да разкаже много за вашата личност

Може би в никакъв случай не сте се замисляли, че видът коса може да опише доста за вашата персона.

Оказа се, че някои от вашите качества се крият в прическата ви! Знаем, че това звучи като цялостна нелепост, само че е правилно! Проверете какъв вид е вашата коса и по-късно прочетете описанието по-долу и може би ще научите доста за себе си!

Ще научите някои характерности на вашата персона и ще видите по какъв начин ви възприемат другите! Роден водач, спонтанна душа или свенлив и сантиментален?

Научете повече за личността си!

Тип 1 или 2
Ако имате безусловно права коса и не прекарвате часове, с цел да я оформите, тогава сте елементарен човек! Без усложнения възприемате всички витални правила, макар че вашият перфекционизъм и аналитична персона основават компликации в връзката. Въпреки това, вие създавате доста мощни връзки и хората ви възприемат като благонадежден човек.

Тип 3 или 4
Нито права, нито къдрава. Това в прочут смисъл е симптом на биполярност. От една страна, вие сте доста чувствителни и имате положително сърце, само че въпреки това ви е мъчно да простите.

Тип 5 или 6
Вие сте занимателен човек с сантиментално сърце. Вие сте доста нежни. Хората с този вид коса обичат игрите и занимателните компании. Хората се забавляват във вашата компания.

Тип 7 и 8
Много буйна персона. Това е доста практично. Хората с такава коса са родени водачи, само че им липсва спонтанност. Хората на драго сърце поддържат връзка с вас и ви следват.

Тип 9 и 10
Този вид прическа демонстрира интензивност и развлечение в композиция с деловитост. Не се страхувате от сложни задания и рискови обстановки. Вие сте упорити и почтени.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР