Може би не трябва да се учудваме, че екранизацията по

...
Може би не трябва да се учудваме, че екранизацията по
Коментари Харесай

Завръща ли се „Властелинът на пръстените“

Може би не би трябвало да се учудваме, че екранизацията по Толкиновата трилогия скоро може да се трансформира в многослоен бранд, конкуриращ Star Wars. След три елементи на „ Властелинът “ и още три на „ Хобит “, тези дни се разисква опцията за ефирен сериал.

Звездите от "Властелинът на пръстените " - заблуда и истина - СНИМКИ

Според Variety, Amazon и Warner Bros Television към този момент са почнали съответни диалози по мегапроекта, като мотор на всичко е президентът на Amazon Джеф Безос, който е пъклен разпален почитател както на истинските творби на Толкин, по този начин и на филмите на Питър Джаксън.

Вижте любопитни обстоятелства за живота на великия

Има аргументи да считаме, че сериалът „ Властелинът на пръстените “ по-скоро ще се случи.

Първо – тъй като неотдавна Warner Bros и семейство Толкин реализираха спорезумение по отношение на 80 млн. $, които бяха причина за разногласия сред тях и около екранизацията на „ Властелинът “ и около „ Хобит “.

Също по този начин, истинските три кино лентата на Джаксън има толкоз висока известност и се ценени толкоз високо от почитателите, че сериал, привързан със същото заглавие и същата история, безспорно би се радвал на голяма публика.

Едновременно с това, договарянията сред Amazon и Warner Bros Television към момента са в напълно начален стадий и формалните представители на фирмите отхвърлят коментар по какъв начин вървят договарянията.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР